Magasin Marketing

Programmatic Specialist

Brænder du for at arbejde med Google Marketing Platform (herunder især Display og DV360) samt bringe 1:1 oplevelsen fra Magasin.dk over på betalte eksterne platforme via en gennemtænkt kunderejse? Og kan du lide at anvende data kombineret med en kreativ strategi for at opbygge et værdifuldt forhold mellem Magasin-brandet og kunderne? Så er denne stilling noget for dig

 

Personalisering og segmentering

I en nyoprettet stilling søger vi i Magasin en ny kollega, der skal være en del af vores online Campaign og Content marketingteam.  

Du vil få ansvaret for at planlægge, eksekvere og evaluere vores ”programmatic” kampagner i Google Display og Video 360. Ligeledes vil du i tæt samarbejde med teamet og et eksternt bureau tage del i den strategiske planlægning og måling af KPI’er i forhold til vores performance.

Du vil med andre ord komme til at sætte dit præg på hverdagen i magasin.

 

Dine primære arbejdsområder bliver:

  • Styring af vores displaykanal (Google Display, DV360 og Campaign Manager)
  • Planlægning, eksekvering og evaluering af digitale kampagner
  • Opstilling af KPI´er
  • Optimering af kundeoplevelsen med fokus på segmentering og personalisering

 

Er du den vi mangler?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Som Programmatic Specialist bliver du en del af et kompetent og velfungerende marketingteam, der er passioneret omkring at skabe personaliserede marketingoplevelser.  

 

Du har:

  • Erfaring med Google Marketing Platform (GMP), herunder Display og Video 360 samt Campaign Manager
  • Erfaring med Google Analytics
  • Kendskab til medieindkøb og budstrategi
  • Flair for tal og analyse
  • God struktur og sans for detaljen

 

Du vil i Magasin blive en del af et team, med stor erfaring inden for digital markedsføring og en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores aktiviteter, så de understøtter Magasins brand og de forventninger vores kunder har, og vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt via vores hjemmeside.

 

Hvis det lyder som noget for dig, eller du vil høre mere, kan du klikke på linket @Katrine Kastberg til højre i annoncen så kontakter vi dig.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Arbejdssted:

Kongens Nytorv

Hjemmeside:

http://www.magasin.dk

Kontoradresse: