Magasin Online Shop

Online Customer Care medarbejder

 

Brænder du for kundeservice og kan du levere et smil i telefonen og på mailen i en travl og alsidig hverdag? Så er det måske dig vi søger som vores nye kollega i Online Customer Care teamet.

 

Kundeservice og godt købmandskab

Som Online Customer Care medarbejder skal du bidrage til at sikre en god shoppeoplevelse for vores mange ugentlige besøgende på magasin.dk fra både Danmark, Norge og Sverige. Du får ansvaret for at varetage alle typer af kundehenvendelser pr. telefon og mail, hvor din vigtigste opgave bliver at skabe kundeoplevelser, der kan ses på bundlinjen. Det er derfor vigtigt, at du er serviceminded, imødekommende og har stærke kommunikationsevner. Stillingen er fuldtid og vores kundeservice er åben hver dag kl. 9-21, og til kl. 23 på VIP-aftener. Du vil få vekslende arbejdstider herunder dag, aften samt weekender og helligdage.

 

Er det dig vi mangler?

Du vil som Online Customer Care medarbejder blive en del af et team, hvor høje ambitioner, en forkærlighed for lækkert design og fokus på godt købmandskab går hånd i hånd. Du kan i Magasin forvente et job med meget ansvar, mulighed for at komme med gode idéer til udvikling af området samt gode karrieremuligheder.

 

Du har:

  • Erfaring med kundeservice, gerne fra et callcenter eller servicecenter.
  • Kendskab til detailbranchen, evt. e-commerce.
  • Brænder for at levere kundeservice og gør det med et smil.
  • Imødekommende, selvstændig og løsningsorienteret.
  • Flydende i skrift og tale på dansk og engelsk, yderligere sprogkundskaber i norsk og svensk vil være en fordel.

 

Som Online Customer Care medarbejder bliver du en del af et onlineteam under vores marketingafdeling, som har stor erfaring fra modebranchen og en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores service, så det understøtter Magasins brand og de forventninger vores kunder har, og vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet.

 

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt via vores hjemmeside.

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Arbejdssted:

Kongens Nytorv

Hjemmeside:

http://www.magasin.dk

Kontoradresse: