Magasin Operation

Sales Supporter

Tænker du altid i orden og strukturerede rammer? Får du energi og motivation, når det hele bare er på sin rette plads? Så er jobbet som Sales Supporter i Magasin på Kgs. Nytorv måske lige dig!

Jobbet

Som Sales Supporter er din vigtigste rolle at varetage forskelligartede driftsopgaver sammen med dine kolleger. Det betyder, at din ordenssans og dit blik for detaljer kommer i spil, når du skal varetage opgaver som opfyldning af varer fra lager til salgsareal, håndtering af nye varer, lagerstyring og prismærkning.

Jobbet kræver, at du holder af at arbejde i et tempofyldt miljø, og at du altid har et smil på læben og en positiv attitude, både når du arbejder på vores lager, og når du møder vores kunder i afdelingen.

Der er tale om en arbejdsuge på 37 timer. Arbejdstiden er mandag til fredag fra kl. 7.00-15.00 samt hver 2. weekend fra kl. 8.00 til 16.00.

Hvem er du?

Det vigtigste er, at du har en struktur, ordenssans og planlægning, der er lidt udover det sædvanlige, og at du elsker at arbejde indenfor dette felt. Du har erfaring fra en lignende stilling indenfor detailhandel.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og få et indblik i, hvorfor netop du skal være vores nye Sales Supporter.

Ser frem til at høre fra dig!

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Kgs. Nytorv

Hjemmeside:

http://www.magasin.dk

Kontoradresse: