Magasin Human Ressources

Rekrutteringskonsulent

Kan du finde detailbranchens bedst medarbejdere, og er du sulten efter at arbejde med mange rekrutteringer i et højt tempo?

Magasin søger en rekrutteringskonsulent til at varetage rekrutteringen af medarbejdere primært til salgsteamet i vores fysiske forretninger og sekundært til rekruttering af juleassistancer.

Opgaver og ansvarsområder

Som rekrutteringskonsulent vil du få en stor del af ansvaret for rekrutteringen til alle afdelinger i Magasins 7 fysiske forretninger: Kongens Nytorv, Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus og Aalborg. Det er derfor vigtigt, at du har mod på at have arbejdsdage i alle vores forretninger også dem uden for Sjælland. Du får en fast kontorplads i Magasin på Kongens Nytorv.

Du vil blive ansvarlig for hele processen fra screening af kandidater, afholdelse af samtaler, referencer samt andre HR administrative og ad hoc opgaver.

Dine opgaver vil være koncentreret omkring følgende: 

  • Mange rekrutteringer af sales advisor og assistancer indenfor alle produktområder med stort fokus på brandmatch
  • Afholdelse af 1. samtaler samt overlevering af kandidater til ansættende leder
  • Optimering af rekrutteringsprocesser og annoncer
  • Afholdelse af gruppesamtaler samt assessments ved rekruttering af assistancer til alle vores forretninger

Kan du nikke genkendende til at have en positiv indstilling overfor udfordringer såvel som drift opgaver? Er du vant til at agere i en omskiftelig hverdag, er nysgerrig og engageret?

Så er du nok den rette kandidat til rollen som rekrutteringskonsulent.

Skal du være en del af teamet?

Vi søger en ny kollega, vi ser gerne at du har erfaring med håndtering af mange rekrutteringer på én gang – eventuelt fra et rekrutteringsbureau men det er ikke et must. En stor del af jobbet består i at finde de relevante kandidater, og det er derfor en fordel, hvis du er vant til at bruge HR-værktøjer i din hverdag.

Vi søger en rekrutteringskonsulent med følgende egenskaber:

  • En struktureret tilgang til dit job – Vi har mange rekrutteringer på én gang og skal kunne levere den rette kvalitet i rette tid, til alle områder.
  • Evnen til at navigere i et job med en bred kontaktflade og stærk på kommunikation og relationer.
  • Flair for at optimere og videreudvikle vores rekrutteringsprocesser, så vi kan blive endnu bedre.

Som rekrutteringskonsulent bliver du en del af et HR-team, hvor vi altid har vores forretningsmæssige udvikling i centrum. Rekruttering er essentielt og fuldstændig afgørende for vores forretning, og du bliver en vigtig spiller på holdet. Vi arbejder konstant på at forbedre vores HR-arbejde, så det understøtter Magasins brand, og de forventninger vores kunder har. Du får mulighed for at blive en del af et team som brænder for HR og gerne deler ud af deres mange årige erfaring. Vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning snarest muligt via vores hjemmeside.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Kongens Nytorv

Hjemmeside:

http://www.magasin.dk

Kontoradresse: