Magasin

Eventkoordinator

Event Koordinator

Er du kendt for din evne til at koordinere, har du erfaring med event planning og vil du være med til at give vores kunder i Magasin Lynbgy lidt mere end forventet?

Magasin søger en Eventkoordinator, der vil skabe oplevelser i vores forretning i Lyngby.

Stillingen er 37 timer. Arbejdstiden vil blive placeret på alle ugens dage mellem 9.45 og 20.15 alt efter hvornår vores forskellige events placeres. Dog vil dine primære arbejdstider blive 8.00 til 16.00. 

Gode idéer og godt købmandskab

Som eventkoordinator vil du have ansvaret for at sikre, at vores forretning i Lyngby kan tilbyde kunderne spændende events. Du vil være inde over hele processen, fra idéudvikling til koordinering og eksekvering, og vil derfor få indblik i alt omkring event planning i et stormagasin. Dine arbejdsopgaver som eventkoordinator vil være koncentreret omkring følgende:

  • Information til forretningen omkring events og koordinering
  • Bookning af eksterne samarbejdspartnere
  • Forberedelse af praktiske ting omkring events; herunder pakning af goodie bags, klargøring og koordinering med marketing
  • Afvikling og evaluering på alle events

Du vil som eventkoordinator blive en del af et større team, hvor høje ambitioner, en forkærlighed for lækkert design og fokus på godt købmandskab går hånd i hånd. Du kan i Magasin forvente et job med meget ansvar og mulighed for at komme med gode idéer til udvikling af området. Som Eventkoordinator i Lyngby arbejder du meget selvstændigt men har løbende kontakt med teamet på hovedkontoret.

Skal du være en del af teamet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi er kendt for intern karriereudvikling af vores medarbejdere og søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være ”House of most loved brands” med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Vi søger en eventkoordinator med følgende egenskaber: 

  • Højt strukturniveau og evnen til at balancere mange opgaver
  • Gerne erfaring med koordinering af events, fra udvikling til oprydning
  • Gode kommunikationsevner og lyst til et job med en bred kontaktflade, både internt- og eksternt
  • Erfaring med Microsoft Office samt Indesign og Photoshop vil være en fordel

Som eventkoordinator i Magasin bliver du en del af et team med en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores forretningsgange, så det understøtter Magasins brand og de forventninger vores kunder har, og vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet.

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Lyngby

Hjemmeside:

http://www.magasin.dk

Kontoradresse: