Magasin Fashion Women

Sales Adviser Womens Exclusive

Vi søger en topprofessionel Sales Adviser til Womens Exclusive på Kgs. Nytorv.

Din arbejdsdag

Som Sales Advisor arbejder du primært med salg af dame tøj. Det indebærer, at du skal inspirere kunderne, præsentere nye varer og fremhæve de gode tilbud – alt sammen på en måde så kunderne kan mærke, at du vil gøre alt for dem.

Du får medansvar for mærker som Rabens Saloner, Customade, Hope, Graumann, Gusstav m.m og bliver en del af et engageret og professionelt team.

Der er rig mulighed for at sætte dit præg på afdelingen, og dagen igennem sørger du for, at alle varer er præsenteret skarpt og indbydende. På den måde giver du kunderne lidt mere, end de forventer.

Stillingen er 37 timer om ugen.

Vores Sales Adviser

Hvis du kunne tænke dig at blive Sales Adviser i Magasin, har du allerede sat dig et ambitiøst mål for, hvor meget du vil sælge på en dag. Du er faglært inden for branchen og din passion er at klæde din kunde på fra top til tå. Du har altid masser af idéer til, hvilket tilbehør der sidder lige i skabet.

Du har styr på din omsætning og synes, det er oplagt at gå efter titlen som årets sælger. Du ved, hvad det kræver at nå dertil: mange timer på salgsgulvet, forbilledlig service og en udpræget sans for det gode købmandsskab. Det formår du at levere, samtidig med at du er afdelingens bedste kollega.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Kgs. Nytorv

Hjemmeside:

http://www.magasin.dk

Kontoradresse: