Magasin Online Shop

Svensktalende kundeservicemedarbejder

Er du hurtig på tasterne, kendt for dit høje drive og kan du levere Danmarks bedste kundeservice?

Magasin søger en Online Customer Care medarbejder med ansættelsesstart til sommer til at varetage alle former for kundehenvendelser pr. telefon, mail og på vores SoMe. Vores onlineteam sætter service og godt købmandskab højt, og din opgave bliver at levere kundeoplevelser, der kan ses på bundlinjen i form af mersalg og kundetilfredshed.

 

Service og godt købmandskab

Som Online Customer Care medarbejder skal du bidrage til at sikre en god shoppeoplevelse for vores mange ugentlige besøgende på magasin.dk fra både Danmark, Norge og Sverige. Du får ansvaret for at varetage alle typer af kundehenvendelser pr. telefon og mail, og skal derigennem sikre kunderne en god oplevelse. Der er derfor vigtigt, at du er serviceminded, imødekommende og har stærke kommunikationsevner. Stillingen er fuldtid og vores kundeservice er åben fra 9-21 hver dag, og til 23 på VIP aftener.

Du vil som svensktalende Online Customer Care medarbejder få særligt ansvar for vores skandinaviske kunder uden for Danmark, men samtidig bliver du også en del af et samlet Online team, hvor høje ambitioner, en forkærlighed for lækkert design og fokus på godt købmandskab går hånd i hånd. Du kan i Magasin forvente et job med meget ansvar, mulighed for at komme med gode idéer til udvikling af området samt gode karrieremuligheder.

 

Skal du være en del af teamet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi er kendt for intern karriereudvikling af vores medarbejdere, og vi søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være ”House of most loved brands” med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale mærker.

Vi søger en Online Customer Care medarbejder med følgende egenskaber:

  • Erfaring med kundeservice, gerne fra et callcenter eller servicecenter
  • Kendskab til detailbranchen, og eventuelt e-commerce
  • Flydende i skrift og tale på dansk og engelsk
  • Beherskelse af svensk i skrift og tale
  • Beherskelse af norsk og yderligere skandinaviske sprog er en fordel

Som Online Customer Care medarbejder bliver du en del af et onlineteam under vores marketingafdeling, som har stor erfaring fra modebranchen og en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores udvalg, så det understøtter Magasins bran,d og de forventninger vores kunder har, og vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet.

 

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt via vores hjemmeside.

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Arbejdssted:

Kongens Nytorv

Hjemmeside:

http://www.magasin.dk

Kontoradresse: