Magasin Online Shop

Backend Softwareudvikler

Vil du udvikle på og definere vores fremtidige platform i Magasin? Så er du måske vores nye vigtige medarbejder til et spændende IT turn around.

 

Programmering og udvikling

Magasins søger flere hænder til vores interne IT-team på en spændende udviklingsrejse for vores fantastiske e-commerce platform over de næste 4-5 år. Som Backend Udvikler hos Magasin vil du få ansvar for udvikling af Salesforce CommerceCloud tidligere kendt som Demandware. Du bliver en del af vores passionerede interne udviklingsteam i IT og får en bred kontaktflade i forretningen. Vores hverdag er præget af energi, sammenhold og en lyst til at skabe resultater særligt på vores Onlineshop.  

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Back-end udvikling af vores Onlineshop i Salesforce CommerceCloud.
  • Programmering og konfigurering inden for platformens nuværende funktioner.
  • Dialog og samarbejde med resterende udviklerteam både front-end og back-end.

 

Skal du med på holdet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Som Backend Udvikler indgår du i et helt nyt IT-team på en spændende rejse mod mange udviklingstiltag og interessante muligheder de næste år 4-5 i form af et total IT turn around.

Vi søger en kollega med følgende kvalifikationer:

  • Erfaring med udvikling i Salesforce CommerceCloud.
  • Kendskab til mindst et af følgende sprog: java, .NET, JavaScript, PHP. Erfaring med webteknologier som JavaScript, HTML, CSS, AJAX eller Node.js.
  • Erfaring med integration af betalingsleverandører, ERP-systemer, PIM-systemer, warehousing eller CRM/CMS-systemer.
  • Grundlæggende kendskab til procesmodellering og softwarearkitektur.
  • En stor lyst til at komme med på et spændende IT turn around in house de næste 4-5 år.

Du vil i Magasin blive en del af et team med stor erfaring inden for IT og e-commerce og en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores aktiviteter, så de understøtter Magasins brand, og de forventninger vores kunder har, og vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet.

 

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt via vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål til stillingen inden du søger som Backend Softwareudvikler, så skriv gerne en besked til os ved at klikke på linket @Katrine Kastberg til højre i annoncen. 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Arbejdssted:

Kongens Nytorv

Yderligere oplysninger fås hos:

Hjemmeside:

http://www.magasin.dk

Kontoradresse: