Magasin IT

IT Application Manager

Vil du sidde i en central rolle og sikre driften af vores vigtigste applikationer mellem IT og forretning? Så er det måske dig vi søger til en vigtig position it et større IT projekt over de næste 4-5 år.

Teknisk kendskab og forretningsforståelse

Magasins Onlineshop vækster og derfor udvider vi vores interne IT-team og søger flere hænder til at sikre driften af bl.a. Salesforce CommerceCloud (tidligere kendt som Demandware), SiteCore, Bronto, mm. Som Application Manager vil du få ansvar for at løse tekniske udfordringer og skabe optimeringer i back-end delen af vores fantastiske platform. Du vil fungere som super user i det daglige og være en supportfunktion for både interne og eksterne interessenter.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Applikationsdrift af vores e-commerce systemer.
  • Sikre stabilitet i brugen af applikationerne for både vores Online tea,, Marketingafdeling, eksterne parterne og vores kunder.
  • Sikre drift, vedligeholdelse og supportere ved integration og udvikling.
  • Styre og supportere projekter på backend-delen med stor betydning for forretningen.

 

Skal du med på holdet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Som Application Manager indgår du i en helt ny del af vores IT-team på en spændende rejse mod mange udviklingstiltag og interessante muligheder de næste år 4-5 i form af et total IT turn around.

Vi søger en Application Manager med følgende kvalifikationer:

  • Erfaring med applikationsdrift eller teknisk support.
  • Gerne kendskab til omnichannel og herunder samspil mellem e-commerce og fysiske forretninger.
  • Gerne erfaring med Salesforce Commercecloud.
  • Gerne erfaring med Mulesoft. 

Du vil i Magasin blive en del af et team, med stor erfaring inden for IT og en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores aktiviteter, så de understøtter Magasins brand og de forventninger vores kunder har, og vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt via vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål til stillingen inden du søger som IT Applications Manager, så skriv gerne en besked til os ved at klikke på linket @Katrine Kastberg til højre i annoncen. 

 

 

 

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Arbejdssted:

Kongens Nytorv

Yderligere oplysninger fås hos:

Hjemmeside:

http://www.magasin.dk

Kontoradresse: