Magasin du Nord

Counter Ambassador, Estee Lauder

Counter Ambassador, Estee Lauder

Vil du med på Magasins team af professionelle købmænd, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Counter Ambassador hos Estee Lauder i Magasin Odense måske noget for dig?

Stillingen
Som Counter Manager bliver du en del af et engageret og spændende team af medarbejdere, som arbejder med salg af kendte produkter fra Estee Lauder. Dine primære opgaver vil være salg og service, samt at sikre at vore mange kunder får en unik shopping oplevelse.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.

Din person
Vi forventer, at du som Counter Ambassador besidder en række personlige kvalifikationer:

  • At du er en udadvendt og servicemindet person
  • At du er resultatorienteret og ansvarsbevidst
  • At du brænder for at sælge og har evnen til at leve dig ind i kundernes behov og herigennem vejlede og inspirere dem til deres valg
  • At du er nytænkende og selv tager initiativ til salgsfremmende tiltag i afdelingen, der kan bidrage til indtjening og kundetilfredshed 
  • At du er struktureret
  • Godt humør

Din baggrund
Du arbejder gerne i dag inden for detailhandel, og du vil gerne prøve dine salgsevner af i et spændende og dynamisk stormagasin som Magasin. Du er faguddannet inden for branchen. Du har et serviceniveau, der ligger helt i top. 

Magasin tilbyder
Det er Magasins mission at være den mest attraktive arbejdsplads i retail, og vi gør en stor indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø for vores ansatte. Vi kan tilbyde et job på en spændende arbejdsplads med masser af udfordringer i hverdagen, hvor der er fokus på faglig og personlig udvikling samt gode karrieremuligheder for den rette.

 

Del på:
Region:
Region Syddanmark
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Aften
Dag
Weekend
Tiltrædelse:
Efter aftale
Arbejdssted:
Odense
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen