Magasin

Servicevagt til Magasin Security

Er du serviceminded, i god fysisk form og er du dygtig til at bevare overblikket i et dynamisk og travlt stormagasin, så er det måske dig, vi søger.

 Til vores Security Team i Magasin Aarhus og til vores Security Team i Magasin Aalborg søger vi i hver forretning en ny kollega, der har mod på at være med til at sikre, at vores ca. 20 mio. årligt besøgende kunder får en fantastisk oplevelse, når de handler hos os.

God service og et roligt overblik

Som medarbejder i vores Security Team spiller du en vigtig rolle i den daglige drift af Magasin. Som servicevagt bidrager du til at sikre, at både vores medarbejdere og vores kunder kan føle sig trygge hos os. Hverdagen bærer præg af mange spændende opgaver, som stiller store krav til dig som servicevagt i det ene øjeblik, mens du i det næste øjeblik kan spille en vigtig rolle i at sikre Magasins værdier, herunder personale, kunder og varer.

Igennem en række driftsrutiner og løbende rundering, skal du i tæt samarbejde med vores Central Overvågning og Intern Revision, bidrage til at beskytte Magasins og vores værdier i både dagligdagssituationer med f.eks. butikstyveri, samt ved mere kritiske hændelser, som kan opstå i et stormagasin. Således vil jobbet som servicevagt i Magasin stille store krav til din evne til at observere, vurdere, indrapportere og reagere på alt fra brandsikkerhed til mere kritiske situationer, hvor dit kendskab til ”normalbilledet” i Magasin betyder, at du er opmærksom på usædvanlig og mistænkelig adfærd.

I det daglige vil dine arbejdsopgaver være koncentreret omkring følgende:

 • Sikkerhed og service for medarbejdere og kunder
 • Løbende rundering i forretningerne med faste driftsrutiner relateret til sikkerhed
 • Svindbekæmpelse
 • Ambassadør for Magasin regler
 • Overvågning
 • Daglig afrapportering til Magasins ledelse
 • Diverse ad-hov opgaver inden for service, sikkerhed og svindbekæmpelse

Arbejdstiden er på 37 timer om ugen og vil blive fordelt på dag- aften- og weekendvagter.

Som medarbejder i Magasin Security, bliver du en del af Magasins Interne Revision og Sikkerhedsafdeling, som består af Magasin Security, Central Overvågningen og Intern Revision, som samlet set består af mere end 50 personer.

Du bliver tilknyttet vores forretning i enten Aalborg eller Aarhus, og vil indgå i et team med en teamleder og 3 kollegaer.

Dine kompetencer

Vi søger en medarbejder, der formår at udvise autoritet på en rolig og diplomatisk måde og samtidig trives med procedurer og regler og har lyst til at være ambassadør for disse. Du kan lide at yde den bedste service overfor vores kunder samt dine kolleger. Du er samarbejdsdygtigt og trives med mange mennesker omkring dig, men formår at arbejde selvstændigt og stabilt. 

Overordnet er det et krav at du har et førstehjælpskursus og en ren straffeattest. Dertil søger vi nedenstående kompetencer:

 • Du er serviceminded og trives i et hektisk miljø, som kræver du kan bevare overblikket
 • Du er stabil og har tålmodighed
 • Du har en afbalanceret og moden personlighed og optræder venligt og smilende
 • Du har et udpræget servicegen og kan lide at beskæftige dig med mennesker
 • Du udviser stor fortrolighed og diskretion i arbejdet
 • Du behersker dansk i skrift og tale og engelsk på brugerniveau
 • Du besidder gode IT-kundskaber og har erfaring med MS Office pakken
 • Det er en fordel, at du har vagtkort, men ikke et krav

Du kan i Magasin forvente et job med ansvar og mulighed for at komme med gode ideer til udvikling af området. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores forretning og service, så det understøtter Magasins brand og de forventninger, vores kunder har. Vi stræber efter at være førende inden for sikkerhed i detailbranchen!

Vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet og indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning snarest muligt via vores hjemmeside.

Du skal være indforstået med, at der kan blive foretaget et baggrundstjek forud for en evt. ansættelse.

Husk at angive hvorvidt du ønsker at søge jobbet i Aarhus eller i Aalborg - eller begge forretninger. 

 

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Tiltrædelse:
Efter aftale
Arbejdssted:
Aarhus
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen