Magasin IT

Systemintegrator

Vil du sidde i en central rolle i IT med fokus på integration, forretning og udvikling? Så er du måske vores nye systemintegrator i et spændende projekt, der skal køre over de næste 4-5 år internt i Magasin.

Systemintegration og teknisk forståelse

Magasin søger vi en engageret systemintegrator, der kan supportere vores IT-afdeling i arbejdet med at skabe gode IT-processer på tværs af organisationen i en kommende rejse med mange udviklingstiltag inden for vores IT og IT-systemer.

Som systemintegrator i Magasin får du ansvar for udvikling og optimering af vores kørende IT-projekter og IT-systemer. Du vil arbejde med at skabe og eksekvere projekter i back-end delen, som har stor vigtighed for Magasins forretning. I hverdagen kommunikerer du med mange mennsker både internt i IT-afdelingen, vores eksterne udviklere og interesserenter internt i forretningen. Derfor er det vigtigt for os, at du både har en solid viden om data, systemer og en forståelse for god forretning og formidling. Vi arbejder i integrationsplatformen Mulesoft, Salesforce Commercecloud, Microsoft Dynamics Axapta, mm. Derudover vil det være en fordel, at du har forståelse for objektiveret programmeringssprog.

Overordnet vil dine arbejdsopgaver bestå af følgende:

 • Systemintegration på tværs af Magasins mange IT-systemer.
 • Udvikling af og konfigurering i vores IT-systemer, der understøtter de forskellige afdelinger herunder Online, Marketing, Økonomi, mm.
 • Formidling og eksekvering af IT-processer og IT-projekter.
 • Supportere på diverse driftsopgaver under projektet.

Skal du med på holdet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Som systemintegrator indgår du i et helt nyt IT-team på en spændende rejse mod mange udviklingstiltag og interessante muligheder de næste år 4-5 i form af et total IT turn around.

Vi søger en kollega med følgende kvalifikationer:

 • Erfaring med systemintegration og API.
 • Erfaring med Java og databaser, evt. PostgreSQL (plpgsql).
 • Erfaring med kø-systemer, evt. ActiveMQ.
 • Erfaring med CI/CD.
 • Struktureret og god til at skabe overblik.
 • En lyst til at indgå i en dynamisk hverdag med en bred kontaktflade.

Du vil i Magasin blive en del af et team med stor erfaring med IT og en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores aktiviteter, så de understøtter Magasins brand, og de forventninger vores kunder har, og vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet. 

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt via vores hjemmeside. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen inden du søger som IT Systemintegrator, så skriv gerne en besked til os ved at klikke på linket @Katrine Kastberg til højre i annoncen. 

 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Arbejdssted:

Kongens Nytorv

Yderligere oplysninger fås hos:

Hjemmeside:

http://www.magasin.dk

Kontoradresse: