Magasin IT

Systemintegrator

Har du en god forretningsforståelse, flair for systemer, og har du lyst til at være en vigtig spiller i udviklingen af Magasins IT-systemer i en travl og spændende hverdag?

Magasin søger vi en engageret systemintegrator, der kan supportere vores IT-afdeling i arbejdet med at skabe gode IT-processer på tværs af organisationen i en kommende rejse med mange udviklingstiltag inden for vores IT og IT-systemer.

Systemnintegration og teknisk forståelse

Som systemintegrator i Magasin får du ansvar for udvikling og optimering af vores kørende IT-projekter og IT-systemer. Du vil arbejde med at skabe og eksekvere projekter i bag-end delen, som har stor vigtighed for Magasins forretning. Du vil i hverdagen kommunikere både med dine kolleger i IT-afdelingen, vores eksterne udviklere og interesserenter internt i forretningen. Derfor er det vigtigt for os, at du både har en solid viden om data, systemer og en forståelse for god forretning og formidling. Du vil blandt andet komme til at arbejde med vores integrationsplatform Mulesoft, Microsoft Dynamics Axapta, mm. Derudover vil det være en fordel, at du har forståelse for objektiveret programmeringssprog.

Overordnet vil dine arbejdsopgaver bestå af følgende:

  • Systemintegration på tværs af Magasins IT-systemer
  • Udvikling af og konfigurering i vores IT-systemer, der understøtter de forskellige afdelinger herunder Online, Marketing, Økonomi, mm.
  • Formidling og eksekvering af IT-processer og IT-projekter
  • Supportere på diverse driftsopgaver

Skal du med på holdet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Som systemintegrator i vores IT-afdeling bliver du en del af en spændende rejse mod mange udviklingstiltag og interessante muligheder. Vi søger en kollega med følgende kvalifikationer:

  • Erfaring med systemintegration og API
  • Erfaring med Java og databaser, evt. PostgreSQL (plpgsql),
  • Erfaring med kø-systemer, evt. ActiveMQ
  • Erfaring med CI/CD
  • Struktureret og god til at skabe overblik
  • En lyst til at indgå i en dynamisk hverdag med en bred kontaktflade

Du vil i Magasin blive en del af et team med stor erfaring med IT og e-Commerce og en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores aktiviteter, så de understøtter Magasins brand, og de forventninger vores kunder har, og vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet. 

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt via vores hjemmeside. 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Arbejdssted:
Kongens Nytorv
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen