Magasin IT

E-commerce Supporter

Har du flair for e-commerce platforme, systemintegration og support i forretningsøjemed? Magasin udvider i teamet og søger derfor en E-commerce Supporter, der skal sikre daglig drift i Online.  

Solide løsninger og godt købmandskab

Som E-commerce Supporter vil du få ansvar for at supportere i vores e-commerce systemer herunder payment platform, e-commerce platform, e-mail og marketing platform, CRM-system, PIM-system, kundeservice-systemer mm. Du vil blive en del af vores tekniske team, hvor du har en central rolle over for forretningen og IT. Du vil arbejde sammen med mange interessenter både internt og eksternt med henblik på at få løst tekniske udfordringer, skabe optimeringer og afhjælpe mindre bugs. Det vil derfor have betydning, at du både har overblik, teknisk forståelse og er servicemindet, når du identificerer og vurderer de forskellige supportbehov.

De primære opgaver som E-commerce Supporter vil blive: 

  • Drift af vores e-commerce systemer
  • Sikre stabilitet af vores e-commerce platform
  • Dialog med vores forretninger, IT afdeling og eksterne udvikler
  • Formidling af nye tekniske tiltag til relevante interessenter

Skal du med på holdet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi er kendt for intern karriereudvikling af vores medarbejdere, og søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være ”House of most loved brands” med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Vi søger en e-commerce supporter med følgende kvalifikationer:

  • Gerne erfaring med applikationsdrift
  • Gerne erfaring med udvikling og drift indenfor den tekniske del af e-commerce.
  • Gerne erfaring fra samarbejde med IT-udviklere – enten fra eksterne bureau eller intern IT-afdeling.
  • Gerne kendskab til omnichannel og samspil mellem e-commerce og fysiske butikker.
  • Gerne kendskab til ét eller flere af følgende programmer: Demandware/Salesforce CommerceCloud, Bronto, Sitecore, Axapta, Qlickview, Netaxept, Mulesoft.  

Du vil i Magasin blive en del af et team, med stor erfaring med e-commerce og en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores aktiviteter, så de understøtter Magasins brand og de forventninger vores kunder har, og glæder os til at få en ny kollega med på holdet.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt via vores hjemmeside.

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Arbejdssted:
Kongens Nytorv
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen