Magasin du Nord

Shop Manager til Home

Du brænder for at gøre en forskel og ved af erfaring, at du er en stærk og nærværende leder.

 Vi søger lige nu en Shop Manager til Home-afdelingen i Magasin Aalborg.

Opgaver og ansvarsområder

Som Shop Manager i Magasin styrer du din egen afdeling og har afgørende indflydelse på drift og resultat. Du får det fulde ansvar for salgstal, budget, lager, rapportering og personale, herunder at udvikle og træne dine 10 medarbejdere. Home-afdelingen består også af en GLS-pakkeshop, hvor du ligeledes får ansvar for den daglige drift.

Home-universet har udpræget fokus på det visuelle udtryk, og det betyder, at du kommer til at arbejde efter koncepter og guidelines.

Du refererer til forretningens Store Manager og får en plads i en kompetent ledergruppe bestående af fem andre Shop Managers, som du dagligt kan sparre med.

I dit daglige arbejde bliver du bakket op af interne professionelle samarbejdspartnere, bl.a. Indkøb, VM Retail, HR og Marketing.

Dine kvalifikationer

Du har et stort overblik og er konstant på forkant med nye tendenser. Du ved, hvad kunderne vil have, og skaber resultater igennem dine medarbejdere. Du trives med et højt tempo og sikrer dig samtidig, at dine medarbejdere kan følge med, så I sammen yder branchens bedste service. Du formår at have gang i flere opgaver samtidig, og du er god til skifte fra én opgave til en anden flere gange dagligt.

Du har minimum 2 års ledererfaring og evne og lyst til at motivere og tage ansvar for målrettet medarbejderudvikling. Hvis du ikke kan lide at udvikle medarbejdere med alt, hvad det kræver, så er jobbet ikke noget for dig. 

Vi forventer, at du har en solid forretningsforståelse og er vant til at arbejde med daglig målstyring og visuelle koncepter. Lige så vigtigt er det, at du har et indgående kendskab til detailhandlen og kan dokumentere gode resultater.

At være Shop Manager i Magasin er en livsstil! Du har frie hænder, men bakkes op af et stærkt bagland og der er styr på tingene.”

Tamer Ozcan, Shop Manager, Magasin Du Nord

Magasin tilbyder

Det er Magasins mål at være den mest attraktive arbejdsplads i branchen, og vi gør en stor indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø for vores ansatte. Hos os får du

  • et spændende og udfordrende lederjob i en fremdriftig virksomhed
  • gode udviklings- og karrieremuligheder
  • intern manager-uddannelse, hvor vi både bruger skuespillere, retorikere og selvfølgelig en eksamen, for vores træning er aldrig blot endnu en dag på jobbet
  • en alsidig og dynamisk hverdag med mange gode og kompetente kolleger, hvor ikke to dage er ens
  • konkurrencedygtig lønpakke (løn, pension, personalegoder).

 Vi glæder os meget til at høre fra vores kommende kollega i Magasin Aalborg.

Del på:
Region:
Region Nordjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Tiltrædelse:
Efter aftale
Arbejdssted:
Aalborg
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen