Magasin Buying

Junior Buyer til Womens Fashion

Spotter du trends før alle andre, er du en dygtig købmand, og kan du skabe det bedste udvalg til vores 20 mio. årlige besøgende i Magasins forretninger?

Magasin søger en Junior Retail Buyer i et barselsvikariat med start i marts 2019, som har passion for retailindkøb og en lyst til at sætte sit præg på den fortsatte udvikling af området i vores fysiske forretninger samt onlineshop. Vores buying team brænder for fashion og design og er altid på udkig efter nye muligheder for at udvikle på vores sortiment både i forhold til produkter og brands.


Lækkert design og godt købmandskab

Som Junior Buyer i Magasin vil du få ansvar for et område med selvstændigt P&L ansvar. Din opgave er at sikre, at vi gennem et optimalt udvalg i Magasins forretninger hele tiden kan give vores kunder lidt mere end de forventer. For at sikre det, vil du gradvist få overdraget ansvaret for udvælgelse af nye samarbejdspartnere, løbende dialog og opfølgning med vores forretninger, marketing, supply chain, designstudie, bygningsafdeling mv.

Dine opgaver som Junior Buyer vil derfor i første omgang være koncentreret omkring følgende: 

  • Sammensætning af en brandstrategi med den rette variation af vareudbud og prisspænd.
  • Opbygning og vedligeholdelse af tætte relationer med partnere med det formål at opnå de bedste samarbejdsaftaler på markedet.
  • Udarbejde indkøbsplaner & årsbudget sammen med en Retail Analyst.
  • Ansvarlig for indkøb, salg, lager og ugentlig trading på din kategori.
  • Administration af kategorien, blandt andet kontraktopfølgning og partneroprettelser.

Du vil som Junior Buyer blive en del af et team hvor høje ambitioner, en forkærlighed for fashion & design og fokus på godt købmandskab går hånd i hånd. Du kan i Magasin forvente et job med personlige udviklingsmuligheder, stort ansvar og mulighed for at komme med gode idéer til udvikling af vores samlede dame område.

Skal du være en del af teamet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi er kendt for intern karriereudvikling af vores medarbejdere, og søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være ”House of most loved brands” med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Vi søger en Junior Buyer med følgende egenskaber: 

  • Et stort drive og fornemmelse for nyeste trends.
  • Flair for forhandling, en god talforståelse og altid fokus på godt købmandsskab
  • Gode kommunikationsevner og lyst til et job med en bred kontaktflade både i og uden for organisationen
  • En holdspiller, der kan få tingene til at ske
  • Erfaring med indkøb er en fordel.

I Magasin arbejder vi konstant på at forbedre og udvikle vores udvalg, så det understøtter Magasins brand og de forventninger vores kunder har, og vi glæder os til at få nye kolleger med på holdet.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt via vores hjemmeside. 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Tidsbegrænset
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Arbejdssted:
Kongens Nytorv
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen