Magasin IT

IT test lead

Har du en god forretningsforståelse, blik for detaljer og har du lyst til at sikre, at Magasins systemer arbejder, som de skal?

Magasin søger en engageret IT test lead, der har lyst til at supportere vores IT-afdeling i arbejdet med at skabe gode IT-processer på tværs af organisationen i en kommende rejse med mange udviklings- og driftstiltag inden for vores IT.

Fejlfinding og dokumentation

Som IT test lead i Magasin får du selvstændigt ansvar for planlægning, test, dokumentation og rapportering i forhold til vores kørende og kommende IT-systemer. Du har det forkromede overblik over vores It-set up og her formår du at sikre den daglige drift og test inden for givne deadlines. Du vil sidde med både end-2-end test herunder system- og user acceptance test. Det er vigtigt, at du formår at samarbejde og kan kommunikere med forskellige mennesker på tværs af flere arbejdsområder. Derfor er det vigtigt for os, at du både har en solid viden om data, systemer og erfaring eller indblik i testverden. Du vil blandt andet komme til at arbejde i projekter relateret til Salesforce Commerce Cloud, Microsoft Dynamics Axapta, Mulesoft, mm.

Overordnet vil dine arbejdsopgaver bestå af følgende:

  • Overordnet ansvar for test end-2-end herunder system- og user acceptance test.
  • Ansvar for dokumentation, rapportering og kommunikation til samarbejdspartnere inden for deadlines
  • Sikre at testaktiviteter generelt planlægges og afvikles i synergi med parallelle processer
  • Løbende sparring med resterende IT-team og interne samarbejdspartnere i forretningen

Skal du med på holdet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi er kendt for intern karriereudvikling af vores medarbejdere og søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være ”House of most loved brands” med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Som IT teat lead i vores IT-afdeling bliver du en del af en spændende rejse mod mange udviklingstiltag og interessante muligheder. 

Vi søger en kollega med flere af nedenstående kvalifikationer:

  • Struktureret og god til at skabe overblik
  • Flair for at detaljer og fejlfinding
  • Erfaring fra testverdenen er en klar fordel
  • En lyst til at lære og indgå i en dynamisk hverdag med en bred kontaktflade

Du vil i Magasin blive en del af et team med stor erfaring med IT og og en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores aktiviteter, så de understøtter Magasins brand, og de forventninger vores kunder har, og vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt via vores hjemmeside.

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Arbejdssted:
Kongens Nytorv
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen