Magasin du Nord

Elevplads til Magasin Odensen i Kids

Elev til Kids

Explore your talent in exclusive retail!

Du kan være blandt de nye talentfulde elever, der har evnerne og viljen til at være med til at sætte den højeste standard for købmandskab og professionel shopping-rådgivning i detailhandlen - tilmed af Magasins ekslusive mærker.

Du er med andre ord klar til at blive ekspert i både købmandskab, tendenser og personlig shopping. Og du er klar til 2 år med en af de bedste uddannelser i dansk detailhandel.


Uddannelsen
Rent fagligt bliver du grundigt uddannet i salg, service, købmandskab og ikke mindst et udpræget produktkendskab på dit område. Personligt lærer du at tage ansvar, træffe selvstændige beslutninger og samarbejde. Samlet set giver det dig forudsætningen for at varetage rollen som professionel rådgiver og sælger inden for dit område.

Uddannelsen består primært af en dynamisk hverdag i din afdeling, afbrudt af skoleophold, hvor Magasin har et professionelt skoleforløb omkring emner som bla. varestrøm, kundestrøm og informationsstrøm.


Hvad skal der til for at blive Elev?
Du skal først og fremmest brænde for at yde vores kunder professionel rådgivning og unik personlig service - altid med et smil på læben. Det er vigtigt, at du synes, det er sjovt at sælge og bliver motiveret af at skabe resultater - både alene og sammen med dine kolleger.

Du har som minimum en HG2, en HH eller lign., vi har også voksen-trainees. Vi ser det som en fordel, hvis du har erfaring fra detailhandlen og dermed erfaring med rollen som sælger. Som person er du udadvendt, engageret, serviceminded og vedholdende.


Magasin tilbyder
Som elev i Magasin får du en spændende og udfordrende uddannelse i en virksomhed med en unik kultur og historie. Du bliver en del af et stærkt salgs-team i forretningen og får professionelle samarbejds-partnere internt i organisationen. Når du er færdiguddannet har du rigtig gode fremtids- og karrieremuligheder internt i Magasin, ligesom vi ved, at du vil være eftertragtet i resten af detailhandlen.


Interesseret?
Send din ansøgning med billede og CV, gerne med billede.

Del på:
Region:
Region Syddanmark
Jobtype:
Tidsbegrænset
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Aften
Dag
Weekend
Tiltrædelse:
Efter aftale
Arbejdssted:
Odense
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen