Magasin

Sales Supporter

Tænker du altid i strukturerede rammer, farver og udtryk? Får du energi og motivation, når det hele bare er på sin rette plads? Så er jobbet som Sales Supporter måske lige dig!

Jobbet

Som Sales Supporter er din vigtigste rolle at varetage forskelligartede driftsopgaver i din afdeling og område sammen med dine nye kolleger. Det betyder, at din ordenssans og dit blik for detaljer kommer i spil, når du skal varetage opgaver som opfyldning af afdelingens lækre produkter, statusoptællinger, lagerstyring og prismærkning.

Jobbet kræver, at du holder af at arbejde i et tempofyldt miljø, og at du altid har et smil på læben og en positiv attitude, både når du arbejder på vores lager på etagen, og når du møder vores kunder i afdelingen.

Der er tale om en arbejdsuge på 37 timer. Arbejdstiden vil primært blive placeret mandag til fredag fra kl. 7:00 til 15:00 samt nogle weekender i vores peek perioder.

Hvem er du?

Det vigtigste er, at du har en struktur og planlægning, der er lidt udover det sædvanlige, og at du elsker at arbejde indenfor dette felt. Har du arbejdet i en lignende stilling før, er det en fordel, men kan du overraske os med en anden spændende baggrund, der gør dig til den rette kandidat, glæder vi os også til at høre fra dig.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og få et indblik i, hvorfor netop du skal være vores nye driftsmedarbejder i salgsområdet. Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Tiltrædelse:
Efter aftale
Arbejdssted:
Rødovre
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen