Magasin IT

IT Projektleder

Har du en god forretningsforståelse og flair for data, og trives du i spændingsfeltet mellem drifts- og udviklingsopgaver?

Magasin søger en engageret IT projektleder, der har lyst til at supportere vores IT-afdeling i arbejdet med at skabe gode IT-processer på tværs af organisationen i en kommende rejse med mange udviklings- og driftstiltag inden for vores IT.

Datakendskab og god forretningsforståelse

Som IT projektleder i Magasin får du ansvar for udvikling og optimering af vores kørende IT-projekter og IT-systemer. Du har det forkromede overblik over vores It-set up, her formår du at skabe balance mellem drift og nytænkning. Du formår at samarbejde og kan kommunikere ubesværet med forskellige mennesker på tværs af flere arbejdsområder. Derfor er det vigtigt for os, at du både har en solid viden om data, systemer og erfaring som projektleder. Du vil blandt andet komme til at arbejde med projekter relateret til Salesforce Commerce Cloud, Microsoft Dynamics Axapta, Mulesoft, mm. Derudover vil det være en fordel, at du har forståelse for objektiveret programmeringssprog.

Overordnet vil dine arbejdsopgaver bestå af følgende:

  • Professionel og nærværende IT projektledelse, herunder styring og koordinering
  • Sikre udvikling og drift af vores IT-systemer, der understøtter de forskellige afdelinger herunder Online, Marketing, Økonomi, mm.
  • Varetagelse af den interne og eksterne kommunikation i forbindelse med afvikling af IT projekter
  • Sikre fremdriften af vores kørende IT-projekter

Skal du med på holdet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi er kendt for intern karriereudvikling af vores medarbejdere og søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være ”House of most loved brands” med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Som IT projektleder i vores IT-afdeling bliver du en del af en spændende rejse mod mange udviklingstiltag og interessante muligheder.  Vi søger en kollega med flere af nedenstående kvalifikationer:

  • Struktureret og god til at skabe overblik
  • Flair for at drive og optimere processer
  • Velfunderet i projektlederens værktøjskasse
  • En lyst til at lære og indgå i en dynamisk hverdag med en bred kontaktflade

Du vil i Magasin blive en del af et team med stor erfaring med e-Commerce og en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores aktiviteter, så de understøtter Magasins brand, og de forventninger vores kunder har, og vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt via vores hjemmeside.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Arbejdssted:
Kongens Nytorv
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen