Magasin Fashion Mens

Shop Manager Mens Fashion & Jeans

Du brænder for at gøre en forskel og ved af erfaring, at du er en stærk leder.

Vi søger en passioneret Shop Manager til vores Mens Fashion & Jeans afdeling i Magasin på Kgs. Nytorv. Der er 19 medarbejdere i afdelingen, hvoraf 10 er på fuldtid.

Opgaver og ansvarsområder

Som Shop Manager i Magasin styrer du din egen afdeling med mærker som Acne, Wood Wood, HALO, Kenzo, Mads Nørgaard, Tiger Jeans, Lee, Levis & Diesel m.fl og har afgørende indflydelse på drift og resultat. Du får det fulde ansvar for salgstal, budget, lager, rapportering og personale, herunder at udvikle og træne dine medarbejdere.

Området Mens Fashion & Jeans har udpræget fokus på det visuelle udtryk, og det betyder, at du kommer til at arbejde efter koncepter og guidelines.

Du refererer til Sales Manageren for det pågældende område og får en plads i en kompetent ledergruppe bestående af 20 andre Shop Managere, som du kan sparre med.

I dit daglige arbejde bliver du bakket op af interne professionelle samarbejdspartnere, bl.a. Indkøb, VM Retail, HR og Marketing.

Dine kvalifikationer

Du har et stort overblik og er konstant på forkant med nye tendenser inden for Mens Fashion. Du ved, hvad kunderne vil have, og skaber resultater igennem dine medarbejdere. Du trives med et højt tempo og sikrer dig samtidig, at dine medarbejdere kan følge med, så I sammen yder branchens bedste service.

Du har minimum 3 års ledererfaring inden for samme branche. Du har evne og lyst til at motivere dine medarbejdere på en inspirerende og nærværende måde samt tage ansvar for målrettet medarbejderudvikling. Hvis du ikke kan lide at udvikle medarbejdere med alt, hvad det kræver, så er jobbet ikke noget for dig.

Vi forventer, at du har en solid forretningsforståelse og er vant til at arbejde med personaleledelse, daglig målstyring og visuelle koncepter. Lige så vigtigt er det, at du har et indgående kendskab til detailhandlen.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Tiltrædelse:
Efter aftale
Arbejdssted:
Kgs. Nytorv
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen