Magasin

Juleassistance til underholdning af børn

Juleassistancer til underholdning af børn

Skal du være med til at gøre julen helt speciel for Magasins yngste kunder?

Magasin søger igen i år underholdende og kreative personer til vores forretninger i Lyngby, Odense, Aarhus og på Kongens Nytorv.

Der er tale om en stilling, hvor du selvstændigt står for underholdning af vores yngste kunder, og i samarbejde med Magasins eventteam vil du udarbejde spændende aktiviteter for børn.

Som juleassistance bliver du en del af en travl arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for at udvise ansvar, initiativ og god pædagogisk forståelse. Du skal være forberedt på en hverdag fyldt med tempo, glade børn og følgende opgaver:

  • Kreative lege samt tegne og klippe klistre med de yngste kunder
  • Opstilling og nedtagning af udstyr til aktiviteter
  • Uddeling af materiale i butikken

Hvem leder vi efter?

Vi søger juleassistancer med et højt energiniveau og evne til at bevare overblikket selv, når der er juletravlt. Du skal være kreativ, kunne skabe en god stemning, være serviceorienteret, positiv, selvstændig og klar til at yde en fantastisk service for vores yngste kunder.

Du skal have erfaring med pædagogisk arbejde, optræden foran mange mennesker eller skuespil fra et tidligere job. Og så skal du selvfølgelig have lyst til at gøre en forskel for vores yngste kunder.

Ansættelsesperioden vil være fra d. 1 til d. 23. december og arbejdstiden vil være alle weekender i den nævnte periode:

Fredage kl. 11:00-15:00

Lørdage kl. 11:00-15:00

Søndage kl. 11:00-15:00

Lyder det som noget for dig?

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Stillingen bliver besat via gruppeinterviews, og det er vigtigt, at du kan fremsende en ren børneattest.

Del på:
Region:
Intet fast arbejdssted
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Tiltrædelse:
Efter aftale
Arbejdssted:
Danmark
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen