Magasin IT

IT Driftsmedarbejder

Har du en god forretningsforståelse og flair for data, og har du lyst til at være en vigtig spiller i driften af Magasins IT-systemer i en travl og spændende hverdag?

 

Applikationsdrift og support

Magasin søger en IT driftsmedarbejder, der vil være med til at sikre den fortsætte vækst og udvikling i Magasin ved at supportere vores IT-afdeling i arbejdet med at skabe gode IT-processer på tværs af organisationen. Som driftsmedarbejder i IT får du ansvar for drift og optimering af vores kørende IT-systemer med fokus på sammenspillet mellem forretning, data og systemer. Herunder vil du komme til at arbejde i systemer som Salesforce Commerce Cloud, Mulesoft, Bronto, Sitecore mv. Dine arbejdsopgaver i hverdagen vil koncentrere sig om følgende:

  • Drift og vedligeholdelse af kørende bag-end IT-projekter.
  • Styring og optimering af vores digitale platforme
  • Kommunikation med vores interne samarbejdspartnere, herunder indkøb, online og marketing.
  • Yde teknisk støtte og service ved projekter

 

Skal du være en del af teamet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi er kendt for intern karriereudvikling af vores medarbejdere og søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være ”House of most loved brands” med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Som driftsmedarbejder i vores IT-afdeling bliver du en del af en spændende rejse mod mange udviklingstiltag og interessante muligheder.  Vi søger en kollega med flere af nedenstående kvalifikationer:

  • Struktureret og god til at skabe overblik
  • Flair for at drive og optimere processer indenfor afsatte rammer
  • Gerne erfaring med komplekse IT-projekter
  • En lyst til at lære fra dig og indgå i en dynamisk hverdag med en bred kontaktflade
  • Kendskab til med Salesforce Commerce Cloud, Mulesoft, Bronto, Sitecore mm. er en fordel.

Du vil i Magasin blive en del af et team med stor erfaring med e-Commerce og en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores aktiviteter, så de understøtter Magasins brand, og de forventninger vores kunder har, og vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt via vores hjemmeside.

 

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Arbejdssted:
Kongens Nytorv
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen