Magasin Cosmetics & Perfume

Sales adviser til Rituals

Elsker du at forkæle kunderne med lækre produkter til krop og sind, så er jobbet som Sales Adviser for Rituals helt sikkert noget for dig!


Som Sales Adviser for Rituals bliver du en del af et engageret team af medarbejdere, som arbejder med salg og vejledning i Rituals unikke univers. Rituals produkter signalerer velvære og nydelse - både til ansigt og krop samt Home og sælges eksklusivt i Magasin. Er det lige dig, at forkæle vores kunder med håndmassage og prøve produkterne på kunderne samt yde en uforglemmelig service, så søg allerede i dag.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.

Dig:


Vi forventer, at du som Sales Adviser brænder for at sælge, har en god energi og yder en uforglemmelig service. Derudover bestrider du en række personlige kvalifikationer:
 

    • Du er en smilende, udadvendt og servicemindet person af natur.

    • Du er nytænkende, selvstændig og tager initiativ til salgsfremmende tiltag i afdelingen, der kan bidrage til indtjening og kundetilfredshed.

    • Du arbejder selvstændig og er ansvarsbevidst
    • Du er positiv af sind og så er du selvfølgelig en rigtig god kollega.

 Din baggrund:

  • Du har en baggrund inden for detailhandel og gerne erfaring med salg af skønheds-/velvære produkter. 

 

Er ovenstående en beskrivelse på dig og dit cv, så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Vi ønsker stillingen besat med den helt rigtige kandidat og vil derfor kalde løbende ind til samtale, – men vi venter også gerne på den rette.

 

 

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Aften
Dag
Weekend
Tiltrædelse:
01-11-2018
Arbejdssted:
Kgs. Nytorv
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen