Magasin Security

Magasin Security

Er du serviceminded, i god fysisk form og er du dygtig til at bevare overblikket i et dynamisk og travlt stormagasin, så er det måske dig vi søger.

Til vores Security team i Magiske Magasin søger vi en ny kollega, der har mod på at være med til at sikre, at vores ca. 20 mio. årligt besøgende kunder får en fantastiske oplevelse, når de handler hos os. 

 

God service og et roligt overblik

Som medarbejder i vores Security team spiller du en vigtig rolle i den daglige drift af Magasin. Som servicevagt bidrager du til at sikre, at både vores medarbejdere og vores kunder kan føle sig trygge hos os. Hverdagen bærer præg af mange spændede opgaver, som stiller store krav til dig som servicevagt i det ene øjeblik, mens du i det næste øjeblik kan spille en vigtig rolle i at sikre Magasins værdier, herunder personale, kunder og varer.

I samarbejde med vores centralovervågning og Intern Revision skal du bidrage til at beskytte Magasins bundlinje. Gennem løbende rundering og faste driftsrutiner har du ansvar for at være opmærksom på fx butikstyveri og andre mere kritiske hændelser, der kan opstå i et stormagasin. Som servicevagt i Magasin stilles der derfor store krav til dine evner for at observere, vurdere og indrapporter og reagere på alt fra brandsikerhed til mere kritiske situationer, der afværger fra "normalbilledet". I det daglige vil dine arbejdsopgaver være koncentreret omkring følgende:

 • Sikkerhed og service for medarbejdere og kunder
 • Løbende rundering i forretningerne med faste driftsrutiner relateret til sikkerhed
 • Svindbekæmpelse
 • Bemanding af personale ind- og udgang
 • Daglig afrapportering til Magasins ledelse
 • Diverse ad-hov opgaver inden for sikkerhed og svindbekæmpelse

 

Arbejdstiden er på 37 timer om ugen og vil blive fordelt på dag- aften- og nattevagter. Som medarbejder Magasin Security, bliver du en del af Magasins Interne Revision og Sikkerhedsafdeling, som består af Magasin Security, Central Overvågningen og Intern Revision, som samlet set består af mere end 50 personer. Du bliver tilknyttet vores forretning på Kgs. Nytorv og indgår i teamet på ca. 16 mand, mens assistance i vores øvige forretninger på Sjælland (Lyngby, Rødovre og Fields) også kan forekomme i et mindre omfang.

 

Dine kompetencer

Vi søger en medarbejder, der formår at udvise autoritet på en rolig og diplomatisk måde og samtidig trives med procedurer og regler og har lyst til at være ambassadør for disse. Du kan lide at yde den bedste service overfor vores kunder samt dine kolleger. Du er samarbejdsdygtigt og trives med mange mennesker omkring dig, men formår at arbejde selvstændigt og stabilt.

Overordnet er det et krav at du har et førstehjælpskursus og en ren straffeattest. Dertil søger vi nedenstående kompetencer:

 • Du er serviceminded og trives i et hektisk miljø, som kræver du kan bevare overblikket
 • Du udviser stor fortrolighed og diskretion i arbejdet
 • Du behersker dansk i skrift og tale
 • Du besidder gode IT-kundskaber og har erfaring med MS Office pakken
 • Det er en fordel, at du har vagtkort, men ikke et krav
 • Du skal være indforstået med, at der kan blive foretaget et baggrundstjek forud for en evt. ansættelse.

 

Du kan i Magasin forvente et job med ansvar og mulighed for at komme med gode ideer til udvikling af området. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores forretning og service, så det understøtter Magasins brand og de forventninger, vores kunder har. Vi stræber efter at være førende inden for sikkerhed i detailbranchen!

 

Vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet og indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning snarest muligt via vores hjemmeside.

 

 

 

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Treholdsskift
Arbejdssted:
Kongens Nytorv
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen