Magasin

Shop Manager Dame Classic

Du brænder for at gøre en forskel og ved af erfaring, at du er en stærk og nærværende leder. Er du vores nye stjerne?

Lige nu søger vi en ny Shop Manager til Dame Classic i vores stormagasin i Lyngby.

Ansvarsområder

Som Shop Manager i Magasin styrer du din egen afdeling og har afgørende indflydelse på drift og resultat. Du får det fulde ansvar for salgstal, budget, lager, rapportering og personale, herunder at udvikle og træne dine medarbejdere.

Vores universer har udpræget fokus på det visuelle udtryk, og det betyder, at du kommer til at arbejde efter koncepter og guidelines.

Du refererer til forretningens Sales Manager og får en plads i en kompetent ledergruppe bestående af fire andre Shop Managers, som du dagligt kan sparre med.

I dit daglige arbejde bliver du bakket op af interne professionelle samarbejdspartnere, bl.a. Indkøb, VM Retail, HR og Marketing.

Dame Classic har lækre brands som Rabens Saloner, Polo Ralph Lauren, Brax, Masai, Bitte Kai Rand, Noa Noa og Magasin. Du kommer til at blive leder for 11 medarbejdere i afdelingen.

 

Magasin tilbyder

Det er Magasins mål at være den mest attraktive arbejdsplads i branchen, og vi gør en stor indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø for vores ansatte. Hos os får du:

  • et spændende og udfordrende lederjob i en fremdriftig virksomhed
  • gode udviklings- og karrieremuligheder
  • intern manageruddannelse, hvor vi både bruger skuespillere, retorikere og selvfølgelig en eksamen, for vores træning er aldrig blot endnu en dag på jobbet
  • en alsidig og dynamisk hverdag med mange gode og kompetente kolleger, hvor ikke to dage er ens
  • konkurrencedygtig lønpakke (løn, pension, personalegoder).

 At være Shop Manager i Magasin er en livsstil! Du har frie hænder, men bakkes op af et stærkt bagland og der er styr på tingene.”

Tamer Ozcan, Shop Manager, Magasin Du Nord

Dine kvalifikationer

Du har et stort overblik og er konstant på forkant med nye tendenser. Du ved, hvad kunderne vil have, og skaber resultater igennem dine medarbejdere. Du trives med et højt tempo og sikrer dig samtidig, at dine medarbejdere kan følge med, så I sammen yder branchens bedste service.

Du har minimum 2 års ledererfaring og evne og lyst til at motivere og tage ansvar for målrettet medarbejderudvikling. Hvis du ikke kan lide at udvikle medarbejdere med alt, hvad det kræver, så er jobbet ikke noget for dig.

Vi forventer, at du har en solid forretningsforståelse og er vant til at arbejde med daglig målstyring og visuelle koncepter. Lige så vigtigt er det, at du har et indgående kendskab til detailhandlen og kan dokumentere gode resultater.

Vi glæder os meget til at høre fra vores kommende kollega og Shop Manager i Magasin Lyngby.

 

 

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Tiltrædelse:
Efter aftale
Arbejdssted:
Lyngby
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen