Magasin Home

Sales Adviser Bolig

Vi søger en topprofessionel Sales Adviser, som går målrettet efter at blive årets sælger. 

Din arbejdsdag

Som Sales Adviser arbejder du primært med salg af køkken brands & glas. Det indebærer, at du skal inspirere kunderne, præsentere nye varer og fremhæve de gode tilbud – alt sammen på en måde så kunderne kan mærke, at du vil gøre alt for dem.

Du får medansvar for mærker som Le Cruset, Zwilling, små design køkken brands m.m og bliver en del af et engageret og professionelt team. 

Der er rig mulighed for at sætte dit præg på afdelingen, og dagen igennem sørger du for, at alle varer er præsenteret skarpt og indbydende. På den måde giver du kunderne lidt mere, end de forventer.

Stillingen er 37 timer om ugen.

 

Vores Sales Adviser

Hvis du kunne tænke dig at blive Sales Adviser i Magasin, har du allerede sat dig et ambitiøst mål for, hvor mange varer du vil sælge på en dag. Du glæder dig til at fremvise alle vores spændende varer og har masser af idéer til, hvilket tilbehør der sidder lige i skabet.

Dine kunder elsker dig for din personlige service og kendskab til produkterne, din ærlige mening og hjælpsomhed. Du har sans for forskelligheder og er lynhurtig til at zoome dig ind på kundernes behov.

Du har styr på din omsætning og synes, det er oplagt at gå efter titlen som årets sælger. Du ved, hvad det kræver at nå dertil: mange timer på salgsgulvet, forbilledlig service og en udpræget sans for det gode købmandsskab. Det formår du at levere, samtidig med at du er afdelingens bedste kollega.  

Vi glæder os meget til at møde dig, så send gerne ansøgning og CV allerede i dag.

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Tiltrædelse:
Efter aftale
Arbejdssted:
Lyngby
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen