Sales Adviser Designlab

 
 
 

Elsker du Magasin og har du passion for fashion? Så er det dig, vi søger til Designlab.

Vi søger

Til vores Designlab hvor der er cool brands som Levis, Diesel, Minimum, Second Female samt mange flere, søger vi en ny Sales Adviser.

Du skal som Sales Adviser vejlede kunderne, præsentere nye varer og trends, og give vores kunder en ekstra god serviceoplevelse, alt sammen på en måde så kunderne kan mærke, at du er nærværende og vil gøre alt for dem.

Du har…

  • sans for forskelligheder og er lynhurtig til at zoome dig ind på kundernes behov. Dine kunder elsker dig for din personlige service, ærlige mening og hjælpsomhed.
  • har en stor interesserer for mode og trends og udstråler passion for, hvad der rører sig inden for fashion.
  • fokus på at opnå resultater gennem aktiviteter, salg og ekstraordinære kundeoplevelser, som skaber glade og tilfredse kunder, som kommer igen.
  • styr på din omsætning og synes, at det er oplagt at gå efter titlen som årets sælger. Du ved, hvad det kræver at nå dertil: synlighed og imødekommenhed på salgsgulvet,    forbilledlig service og en udpræget sans for det gode købmandsskab.

Det er mindre vigtigt, hvor din salgsevne og -erfaring stammer fra, du må gerne overraske os med en baggrund, vi ikke lige selv havde i tankerne, så længe du kan skabe glade kunder, der kommer tilbage for at få mere af din fremragende service.

Du får…

  • et spændende og ansvarsfyldt job i en fremdriftig virksomhed.
  • personlig sparring og udvikling i samarbejde med din Shop Manager
  • gode karriere- og udviklingsmuligheder med løbende træning
  •  en alsidig og dynamisk hverdag med mange gode og kompetente kolleger, hvor ikke to dage er ens

Send din ansøgning hurtigst muligt, vi inviterer løbende til samtaler.

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Aarhus