Assistancer til Home

 
 
 

Brænder du for at være med til at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Assistance i Magasin i Field's måske noget for dig.   

Vi søger assistancer til vores Home-univers i Field's. Arbejdstiden er ca. 8 timer om ugen.

Stillingen
Som Assistance bliver du en del af et engageret og dynamisk team af medarbejdere, som arbejder med salg af kendte mærkevarer. Dine primære opgaver vil være at servicere vores Sales Advisere, samt at sikre at vore mange kunder får en unik shopping oplevelse.

Din person
Vi forventer af dig:

  • At du er en udadvendt og servicemindet person
  • At du besidder ansvar, initiativ & købmandskab
  • At du selvfølgelig er en god og positiv kollega

Din baggrund
Du går måske i skole og har et ønske om at supplere med et deltidsjob, eller brænder for at prøve noget nyt. Du har gerne erfaring med service, og du vil prøve dine service evner af i et spændende og dynamisk stormagasin som Magasin. Vi indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Deltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
EFter aftale
 
Arbejdssted:
Field's