VM Retail Coordinator

 
 
 

Kan du bidrage til at give vores kunder ’more than expected’ via Visual Merchandising?

Som VM Retail Coordinator har du det daglige ansvar for, at vores Visuelle Teams (VM) i hver forretning, har den information og hjælp de har brug for, for at udføre vores kampagner, guidelines og sikre vores visuelle standard. Du referer til Head of VM Retail, som har det overordnede ansvar for koncernens VM strategi og forretningernes visual appearence.

Stillingen er et barselsvikariat.

Du vil være ansvarlig for vores instore navigation og branding, samt at udvikling af guidelines. Sammen med vores Creative Visual team er du med til at planlægge og eksekvere vores instore kampagner. I implementeringsfasen vil du have ansvaret for, at VM teams i forretningerne har forstået kampagnen og kan arbejde efter den udsendte drejebog, samt hjælper dem med de ting de evt. mangler / oplever udfordringer med. Kommunikation bliver dit vigtigste arbejdsredskab i denne stilling.

Fokus

Visual Merchandising: Udvikling af VM guidelines og kampagnedrejebøger, herunder materialeoverblik, guides til brugen heraf, etageoversigter og stylingguides.

Grafiske opgaver: Ugentlig opdatering af grafiske filer til vores Brandingportal, udvikling af skiltemateriale til kampagner samt trykfiler af kampagnemateriale. Det er en klar fordel hvis du har erfaring med at sende grafiske filer til tryk og kender standardformateringerne herfor.

Business: Forståelse for budgetter og vedligeholdelse af VM Retails budgetter. Overall forretningsforståelse, herunder hvordan VM bidrager til koncernens omsætning og vækst. Evnen til at tænke kommercielt er vigtig i denne rolle.

Kommunikation: Du er ordets mester og forstår at formidle selv komplicerede budskaber i et enkelt og letforståeligt sprog, så det er nemt for forretningerne at forstå og implementere. Du arbejder hver dag med kommunikation, både i din rolle som sparringspartner for VM teams i forretningerne, men særligt i udviklingen af drejebøger og guidelines. Du vil også være ansvarlig for driften af vores intranetside, samt VM menupunktet i vores medarbejder app, som faste kommunikationskanaler.

Resultater: Stærk budgetstyring af afdelingens budgetter, sikre at vi får de bedste priser hos vores leverandører og ”value for money”. Ambitiøs i forhold til VMs bidrag til koncernens omsætning og forretningsmodel.   Om dig: Flere års erfaring med VM, enten fra visuelle teams eller gennem en salgsstilling. Du må gerne have erfaring med udvikling af guidelines, fx indenfor VM, events eller salgstræning. Du har muligvis en uddannelse og baggrund som Visual Merchandiser, Retail Coordinator eller Event coordinator.

Du skal være erfaren bruger af Indesign & Illustrator, samt gerne kunne bruge Photoshop og Premiere Pro. Derudover skal du også være stærk i Officepakken, særlig Excel og Powerpoint. Vi arbejder på PC.

Som person er du en stærk koordinator og er god til at sætte ting i systemer. Du er god til at skabe struktur i en travl hverdag, men er også indstillet på at rette hurtigt til hvis planerne ændrer sig.  Du skal trives i en hverdag hvor ikke to dage er ens, og hvor du, som samlende led i VM organisationen, er interessent og sparringspartnere for mange af dine kollegaer.

Skal du være en del af teamet?

Vi søger en ny kollega, der elsker retailbranchen og har en god forretningsforståelse. Du skal have lyst til at arbejde i en VM-afdeling i en større virksomhed med et bredt samarbejde på tværs af de forskellige afdelinger i koncernen, samt en daglig kontakt med forretningerne.

Vi glæder os meget til at få en ny kollega på holdet, og vi står klar med en skarp onboarding-plan, kolleger og ledere, der er klar til at introducere dig til Magasin. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Tidsbegrænset
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Kgs. Nytorv