Counter Ambassador Urban Decay

 
 
 

Counter Ambassador Urban Decay

Magasin Lyngby søger en Counter Ambassador til Urban Decay.

Som Counter Ambassador fungerer du som bindeled mellem Magasin og samarbejdspartneren Urban Decay, med ansvar for at efterleve og opretholde brandets koncept på counteren. Du bliver brandets repræsentant i Magasin og får det daglige ansvar for opnåelse af budgetter, lagerstyring og faglig træning af personale, herunder handlingsplaner og målsætninger med reference til områdets Shop Manager.

Udover selv at hjælpe kunderne ved counteren får du ansvar for koncept- og produkttræning af en gruppe Sales Advisers, som er tilknyttet Urban Decay. Du har fokus på at opnå fælles resultater gennem aktiviteter, salg og ekstraordinære kundeoplevelser, som skaber glade og tilfredse kunder som kommer igen.

Du har…

  • et stort overblik, og er konstant på forkant med nye tendenser. Du trives med et højt tempo og sikrer dig samtidig, at dine kollegaer kan følge med, så I sammen yder branchens bedste service.
  • flere års professionel erfaring med vejledning og salg af kosmetik. Du er muligvis brancheuddannet, men dette er ikke et krav.  Har du erfaring som Counter Manager eller en lignende rolle, er det selvfølgelig en fordel.
  • skabt gode resultater, og kommer fra en stilling, hvor du er vant til at tage ansvar. Du har evne og lyst til at motivere og tage ansvar for målrettet faglig medarbejderudvikling.
  • evnen til at agere og navigere i både Magasin’s og Urban Decay’s koncepter.

Du får…

  • et spændende og ansvarsfyldt job i en fremdriftig virksomhed.
  • en alsidig og dynamisk hverdag med mange gode og kompetente kolleger, hvor ikke to dage er ens.
  • gode karriere- og udviklingsmuligheder med løbende træning og kurser fra både Urban Decay og Magasin.

 

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Lyngby