Digital Designer

 
 
 

Magasin søger en talentfuld Digital Designer til at fastholde og finpudse Magasins DNA gennem et magasin.dk i rivende udvikling.

Du vil blive en del af vores online udviklingsteam, som brænder for gode brugeroplevelser og lækkert design. Teamet tæller i forvejen projektledere, to UX designere og en anden digital designer, som du får rig mulighed for at spare og arbejde tæt sammen med.

Et team i teamet

Udviklingsteamet er en del af online teamet, som særligt arbejder med indhold og kampagner til magasin.dk. Du vil i naturligt komme til at arbejde for og på tværs af teams, da Magasin i høj grad er drevet af indhold og kampagner.

Lækkert design og godt købmandskab

Som Digital Designer i Magasin, vil du komme til at levere design til videreudvikling af et responsivt magasin.dk, herunder responsivt UI design. Dette vil typisk foregå i tæt samarbejde med en UX designer eller anden relevant kollega, men fra tid til anden, vil du være selvkørende, såvel som der vil være plads til at skabe dine egne projekter. Derudover vil der være design leverancer til dagligt drift af webshoppen, som bannere, kampagne elementer, retouchering m.m., hvor erfaring med eCommerce vil være en stor fordel.

Vores forventninger til dig

  • Du arbejder godt i teams, men er ikke bange for at tage ansvar og være selvkørende
  • Du har næse for godt design, og du kan argumentere for dit slutprodukt
  • Du er i høj grad detaljeorienteret, men kan samtidig arbejde og levere under tidspres
  • Du har erfaring med, og forstår principperne for responsivt UI design
  • Du kender dine værktøjer (pt Photoshop og Invision)
  • Stor fordel med eCommerce erfaring – gerne fra bureau, in-house eller freelance
  • Uddannelsesmæssig relevant baggrund

Skal du med på holdet?
I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi er kendt for intern karriereudvikling af vores medarbejdere, og søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være ”House of most loved brands” med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands.

Du vil i Magasin blive en del af et team, med stor erfaring fra modebranchen og en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores digitale univers, så det understøtter Magasins brand og de forventninger vores kunder har, og glæder os til at få en ny kollega med på holdet. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Arbejdssted:
Kgs. Nytorv