CRM & Marketing Projektleder

 
 
 

Er du kendt for din struktur, kender du til projektledelse indenfor CRM og Marketing, og vil du være med til at give Magasins 24 mio. besøgende årligt den bedste oplevelse?

Magasin søger en CRM og Marketing Projektleder til at drive markedsføring af vores kategorier gennem kampagner, magasiner og events.  Vores marketingteam brænder for mode og design, og er altid på udkig efter nye muligheder for at udvikle på vores marketingtiltag og hvad der kan øge salget.

Holdånd og godt købmandskab

Som Projektleder vil du have ansvar for at drive kampagner og aktiviteter gennem et tæt samarbejde med interne- og eksterne interessenter.

Opgaverne dækker markedsføringen i bred forstand inklusiv det forudgående arbejde med selve kampagneaktiviteten samt den efterfølgende evaluering og optimering af processer. Vi arbejder rigtig meget med analyse, tal og forskellige it-systemer for at kunne styre alle vores aktiviteter godt igennem og en god system- og talforståelse er derfor afgørende.

De primære arbejdsopgaver som CRM og Marketing Projektleder er:

 • Arbejde struktureret med briefings, interessent analyse og produktionsplaner
 • Arbejde med loyalitetsprogram, data og mail udsendelser
 • Overblik over diverse medie muligheder og virkemidler
 • Ejerskab over projekters gennemførelse, lede projektdeltagere og sikre gode arbejdsprocesser
 • Økonomistyring over projekter og opgaver
 • Evaluering af gennemførte projekter samt lagring af erfaringer

Skal du med på holdet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi er kendt for intern karriereudvikling af vores medarbejdere, og søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være ”House of most loved brands” med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands.

Vi søger en CRM og Marketing Projektleder med følgende egenskaber:

 • Flere års erfaring som projektleder i en marketingafdeling
 • Erfaring med at arbejde med data og opsætning af mails
 • En uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc. eller lignende
 • Lyst til et job med en bred kontaktflade, både i- og udenfor organisationen
 • Kendskab til følgende systemer vil være en fordel: Sitecore, Bronto, Adform, Komfo og QV

Du vil i Magasin blive en del af et team, med stor erfaring fra modebranchen og en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores marketingaktiviteter, så de understøtter Magasins brand og de forventninger vores kunder har, og glæder os til at få en ny kollega med på holdet.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Arbejdssted:
Kgs. Nytorv