Digital Projektleder

 
 
 

Er du vant til digital projektledelse, har erfaring med digitale forretningsløsninger og vil du være med til at styrke Magasins udnyttelse af digitale kanaler i tæt samspil med vores fysiske forretninger?

Magasin søger en Digital Projektleder til at drive udviklingsprojekter, med særligt fokus på ecommerce og omnichannel integration. Vores onlineteam brænder for den unikke kundeoplevelse og lækkert design, og er altid på udkig efter nye muligheder for at udvikle på vores onlineunivers og samspillet med vores butikker.

Solide løsninger og godt købmandskab

Som Digital ecommerce projektleder vil du bl.a. have ansvar for at styre diverse udviklingsprojekter gennem et tæt samarbejde med interne- og eksterne interessenter.

Opgaverne dækker alt indenfor projektledelse, fra behovsafdækning, over udvikling og eksekvering til overlevering og oplæring af kolleger i nye systemer eller procedurer.

De primære arbejdsopgaver som Digital Projektleder er:

 • Scoping, behovsafklaring og identificering/specificering af key use cases
 • Specifikation og kravbeskrivelse
 • Opbygning af projektplaner, baseret på vores forretnings deadlines
 • Dialog med især vores eksterne udviklere, interne IT afdeling samt interessenter i forretningen
 • Sørger for evaluering af gennemførte projekter samt lagring af erfaringer
 • Undervisning af kolleger fra resten af organisationen, så nye tekniske tiltag bliver bredt ud til alle

Skal du med på holdet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi er kendt for intern karriereudvikling af vores medarbejdere, og søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være ”House of most loved brands” med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands.

Vi søger en Digital Projektleder med følgende baggrund:

 • Erfaring med udvikling og projektledelse indenfor ecommerce
 • En uddannelsesmæssig baggrund fra ITU eller lignende
 • Erfaring med at formidle og undervise i brugen af afsluttede projekter og digitale værktøjer
 • Kendskab til ét eller flere af følgende programmer vil være en fordel: Demandware/Salesforce CommerceCloud, Bronto, Sitecore, Axapta, Qlickview
 • Erfaring fra samarbejde med IT-udviklere – enten fra eksterne bureau eller intern IT-afdeling
 • Erfaring med omnichannel og samspil mellem ecommerce og fysiske butikker vil være en fordel

Du vil i Magasin blive en del af et team, med stor erfaring med ecommerce og en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores aktiviteter, så de understøtter Magasins brand og de forventninger vores kunder har, og glæder os til at få en ny kollega med på holdet.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Arbejdssted:
Magasin, Kgs. Nytorv