Sales Adviser og Assistancer til Accessorize

 
 
 

Vi søger Sales Advisere til det splinternye Accessorize brand i Magasin på Kongens Nytorv.

Vi søger

Til vores nye univers, Accessorize, i Magasin på Kongens Nytorv, søger vi en Sales Adviser på 37 timer og to Assistancer.

Om Accessorize

Vil du være en del af en international retail virksomhed, der værdsætter mennesker? Så kig videre i denne retning. Accessorize går 100 % ind for at udvikle og uddanne deres medarbejdere. De har et stærkt brand med mange talentfulde mennesker bag, og de sætter en stolthed i at tiltrække, udvikle, fastholde og inspirere deres talenter.

Du har…

  • sans for forskelligheder og er lynhurtig til at zoome dig ind på kundernes behov. Dine kunder elsker dig for din personlige service, ærlige mening og hjælpsomhed.
  • har en stor interesse for mode og trends og udstråler passion for, hvad der rører sig inden for accessories universet.
  • fokus på at opnå resultater gennem aktiviteter, salg og ekstraordinære kundeoplevelser, som skaber glade og tilfredse kunder, som kommer igen.
  • styr på din omsætning og synes, at det er oplagt at gå efter titlen som årets sælger.
  • evnen til at tage initiativ og kan tage ansvar for butikken, så den altid står salgsklar
  • erfaring med kundeservice

Vil du være en del af det splinternye team i Accessorize i Magasin på Kongens Nytorv? Så send os din ansøgning hurtigst muligt. Du skal være opmærksom på, at ansøgninger vil blive videresendt til virksomheden Monsoon/Accessorize.  Du vil blive ansat af Accessorize, mens arbejdsstedet vil være i Magasin.

Når du ansøger, skal du huske at krydse af i feltet med ”må vi overdrage din ansøgning samt CV til anden virksomhed?”.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Deltid
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Kongens Nytorv