Assistancer Odense

 
 
 

Har du passion for fashion? Vil du med på et team, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes? Så er jobbet som assistance  i Magasin Odense måske noget for dig?

Stilling
Som assistance bliver du en del af et engageret og dynamisk team af medarbejdere, som arbejder med salg af kendte mærkevarer. Dine primære opgaver vil være salg og service, samt at sikre at vore mange kunder får en unik shoppeoplevelse.

Som assistance arbejder du typisk 8 timer ugentligt fordelt på eftermiddage og weekender.

Din person
Vi forventer af dig:

  • At du er en udadvendt og servicemindet person
  • At du brænder for at sælge og har evnen til at leve dig ind i kundernes behov, og herigennem vejlede og inspirere dem til deres valg
  • At du har fingeren på pulsen og ved, hvilke trends, der er oppe i tiden 
  • At du selvfølgelig er en god og positiv kollega

Din baggrund
Du studerer måske og har et ønske om at supplere med et deltidsjob. Du arbejder gerne i dag inden for detailhandel eller har erfaring med detailhandel, og du vil gerne prøve dine salgsevner af i et spændende og dynamisk stormagasin som Magasin.

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Syddanmark
 
Arbejdstid:
Deltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Odense