Sales Adviser Parfume

 
 
 

 Vi søger en natural born Sales Adviser til vores duftunivers i Magasin Lyngby

Din arbejdsdag

Som Sales Adviser arbejder du primært med demonstration og salg af dufte. I forbindelse med salget skal du vejlede kunderne, præsentere nye varer og fortælle om de gode tilbud.

Du bliver en del af et engageret team med og i fællesskab sørger I for at give Magasins kunder en fantastisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Stillingen er 25 timer om ugen og arbejdstiden vil indebære arbejde hver anden weekende.

Vores Sales Adviser

Du er udadvendt sælger som elsker at opsøge kunderne på salgsgulvet. Du er god til at navigere i en afdeling med mange brands, og sætter en ære i at levere gode resultater.

Dine kunder elsker dig for din personlige service, ærlige mening og hjælpsomhed. Du har sans for forskelligheder og er lynhurtig til at zoome dig ind på kundernes behov.

Din baggrund:

  • Du har salgserfaring fra detailbranchen
  • Du har tidligere arbejdet med salg af parfume

Vi glæder os meget til at høre fra dig

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Deltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Lyngby