Magasin Aalborg

Brand Ambassador Men's & Women's Fashion

Drømmer du om at kombinere dine salgsevner med mere ansvar, er jobbet som Brand Ambassador måske noget for dig. 

Magasin søger to Brand Ambassadors til hhv. Men’s og Women’s fashion til vores nye forretning i Aalborg.

Dine opgaver 

Du bliver ansvarlig for udvalgte brands og bliver mærkernes Brand Ambassador i butikken. Det indebærer, at du skal sælge, vejlede kunderne og sørge for, at varerne konstant er præsenteret på en inspirerende måde, – således at du altid kan give vores kunder mere end forventet.

Du er rollemodel for dine kollegaer, ligger altid i toppen over forretningens high performers og udlever vores værdier: positiv attitude, stærk holdånd og godt købmandskab.

I dit daglige arbejde er du i løbende dialog med samarbejdspartnere og Magasins indkøbsafdeling om indkøb, kampagner og varelager. Du deltager i indkøbsprocessen som Magasins repræsentant to gange årligt, hvor du altid møder op velforberedt. Derudover er det din opgave at gennemføre promotions og deltage i husets events, hvor dine brands er repræsenteret.

Du skal være en teamplayer, da du bliver en del af et stærkt team, som alle brænder for at give Magasins kunder branchens bedste service i hele forretningens åbningstid.

Dine kvalifikationer

Vi ser gerne, at du har flere års erfaring med salg af tøj og har styr på de seneste trends inden for området og er skarp til at identificere bestsellers. Det er også vigtigt, at du er vant til leverandørkontakt og er drevet af at skabe de bedste betingelser for salg af ’dine’ brands. Det er en fordel at du har stor produktviden og salgsresultater fra dine tidligere jobs.

Som Brand Ambassador bliver du blandt andet målt på basket og unit size, svind, stockcover, SPS og gennemsalg. Du skal derfor være motiveret af at arbejde i en stærk performancekultur og gå til opgaverne med en udholdenhed og begejstring, som smitter både dine kunder og kolleger.

Vi glæder os meget til at høre fra dig og indkalder løbende til samtale. Send derfor gerne din ansøgning og CV allerede i dag.

 

 

Del på:
Region:
Region Nordjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Varierende arbejdstider
Tiltrædelse:
Efter aftale
Arbejdssted:
Aalborg
Hjemmeside:
http://www.magasin.dk
Tilbage til toppen