Visual Merchandiser

 
 
 

Kan du bidrage til at give vores kunder ”mere end forventet” via Visual Merchandising?

Magasin søger nu et team af Visual Merchandisers til vores nye forretning i Aalborg. Du får muligheden for at være med til at åbne dørene til et nyt stormagasin, som skal give kunderne en oplevelse udover det forventede. Du vil være med allerede før butikken åbner og skal i samarbejde med det øvrige team skabe inspirerende shoppeoplevelser i Aalborg og dermed gøre Magasin til et must visit.

Visual Merchandiser

Som Visual Merchandiser i Magasin Aalborg får du en spændende og varieret hverdag, hvor du i samarbejde med dine kolleger varetager og sikrer et højt visuelt kvalitetsniveau. Du har en kommerciel tilgang til VM-området, og er vant til at arbejde med koncepter og guidelines.

Som Visual Merchandiser er du sparringspartner for salget. På baggrund af din viden om trends og tendenser skal du udarbejde spændende og indbydende oplæg, der kan inspirere vores kunder. Det forventes, at du har en høj fashiongrad samt gennemslagskraft, da du skal samarbejde med husets ledere.

Vi søger 2 Visual Merchandisers til fuldtidsstillinger i Magasin Aalborg. Arbejdstiden vil primært ligge i tidsrummet mandag til fredag 7.00-15.00.  

Du er…

  • kreativ, fuld af spændende idéer og ved, hvordan du kommer fra idé til virkelighed.
  • energisk, udadvendt og har en høj fashiongrad.
  • formår at styre din egen tid, og arbejder selvstændigt og systematisk.
  • struktureret og har stor detaljegrad.
  • kommercielt tænkende og trives med høj tempo.

Du har:

  • en uddannelse som dekoratør, Visual Merchandiser eller lignende. 
  • min. to års erfaring med visuelt arbejde gerne fra en lignende stilling
  • kendskab til konceptstyrede butikker.

Vi glæder os til at høre fra dig, og sender dig måske allerede et video-link i marts eller april måned.

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Nordjylland
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Aalborg