Sales Supporters - driftteam

 
 
 

Sales Supporter til Magasin Aalborg

Tænker du altid i strukturerede rammer, farver og udtryk? Får du energi og motivation, når det hele bare er på sin rette plads og alt bare spiller max? Så er jobbet som Sales Supporter måske lige dig!

Til Magasins kommende forretning i Aalborg søger vi et team af Sales Supporters, hvis overordnede ansvar er, at butikken hver dag står salgsklar og inspirerende for vores kunder.

Vi søger 7 driftsmedarbejdere til fuldtidsansættelse. Arbejdstiden vil primært blive placeret mandag til fredag samt hver 3. weekend, kl. 7:00 til 15:00.

Jobbet

Som Sales Supporter er din vigtigste rolle at varetage forskelligartede driftsopgaver i din afdeling og område sammen med dine kolleger. Det betyder, at din ordenssans og dit blik for detaljer kommer i spil, når du skal varetage opgaver som opfyldning af afdelingens lækre produkter, statusoptællinger, lagerstyring og prismærkning. Jobbet kræver, at du holder af at arbejde i et tempofyldt miljø, og at du altid har et smil på læben og en positiv attitude, både når du arbejder på vores lager på etagen, og når du møder vores kunder i afdelingen.

Hvem er du?

Det vigtigste er, at du har en struktur og planlægning lidt udover det sædvanlige, og at du elsker at arbejde indenfor dette felt. Har du arbejdet i en lignende stilling før, er det en fordel, men kan du overraske os med en anden spændende baggrund, der gør dig til den rette kandidat, glæder vi os også til at høre fra dig.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og få et indblik i, hvorfor netop du skal med på holdet af Sales Supporters i Magasin Aalborg.

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Nordjylland
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Aalborg