Team Leader Sales Support

 
 
 

Kan du lede Magasins Sales Support Team, så de er med til at give vores kunder mere end forventet?

Magasin søger en Team Leader, som bliver ansvarlig for det energiske Sales Support team i vores kommende forretning i Aalborg. Du får ansvaret for at lede og motivere dit team til at afvikle og udføre driftsopgaver, der skal sikre, at Magasin-universet altid er salgsklart og inspirerende for vores kunder.

Magiske Magasin gør alt for at give kunderne mere end forventet. Dit teams vigtigste opgave bliver derfor, at vores spændende produkter bliver sat på de rette hylder og hele tiden er fyldt op, så varerne altid er tilgængelige og forretningen står skarpt. På denne måde kan Magasins Sales Advisere altid give en unik shoppeoplevelse. 

Team: Du kommer til at samarbejde tæt og konstruktivt med dine lederkolleger og medarbejdere mod de fælles mål. Du refererer til forretningens Operations Manager og er i tæt dialog med øvrige ledere i forbindelse med prioritering og planlægning af driftsopgaverne. Du kommer til at være rollemodel for ca. 7 driftsmedarbejdere.

Operations:
Du skal anerkende, lede og inspirere dit Sales Support Team i opgaver som vareopfyldning, statusoptællinger, klargøring af varer til kampagner, prismærkning, skiltning, reklamationer m.m. Du har samtidig ansvaret for, at lagrene i salgsarealerne altid står skarpt og alle varer er lettilgængelige.

Købmandsskab: Du leder ud fra konkrete fælles KPI’er, så det vil være muligt for dig allerede fra start hurtigt at se dine succeser.

  • Vi søger en leder, der bidrager med nærværende ledelse, klare krav og forventninger, ægte interesse for sine medarbejdere samt er kendt for anerkendelse, motivation og inspiration.
  • Du bakker op om beslutninger ved at gå forrest, er overbliksskabende, struktureret og udfordrer konstruktivt.
  • Du har ledelsesfokus på at skabe proaktive optimeringer i forhold til situationen, du formår at balancere virksomhedens behov og opgaver med de menneskelige behov og potentialer.
  • Du sætter retning og løser problemer, afstemmer, planlægger, fokuserer på resultater, støtter og er god til at uddelegere.
  • Du bidrager aktivt med forslag og ideer til optimering for bedst mulig perfomance.

Magasin tilbyder

Det er Magasins mål at være den mest attraktive arbejdsplads i branchen, og vi gør en stor indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø for vores ansatte. Hos os får du

 

-       et spændende og udfordrende lederjob i en fremdriftig virksomhed

-       gode udviklings- og karriere muligheder

-       intern manager-uddannelse, hvor vi både bruger skuespillere, retorikere og selvfølgelig en eksamen, for vores træning er aldrig blot endnu en dag på jobbet

-       en alsidig og dynamisk hverdag med mange gode og kompetente kolleger, hvor ikke to dage er ens

-       konkurrencedygtig lønpakke (løn, pension, personalegoder).

 

”I jobbet som Team Leader for sales support teamet i Magasin, bliver jeg udfordret positivt som detailleder på rigtig mange parametre. Jeg har kunnet sætte min driftsmæssige erfaring maksimalt i spil, da rollen stadigvæk er forholdsvis ny, og man derfor har mulighed for at sætte sit eget præg på både kollegaernes og egen hverdag. Rent ledelsesmæssigt bliver jeg stadig udfordret af både kollegaer og medarbejdere, og med en bred palette af interne kurser har jeg mulighed for fortsat at få værktøjer i rygsækken til både faglig og personlig udvikling”.

Morten Larsen, Team Leder Sales Support, Magasin Lyngby

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Nordjylland
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Aalborg