Junior Retail Analyst

 
 
 

Har du en analytisk tilgang til din omverden, erfaring indenfor retail eller FMCG og lyst til at sætte dit præg på Magasins indkøbsplaner?

For at sikre den fortsatte vækst i Magasin, søger vi en Retail Merchandiser til at understøtte vores indkøbsteam på den enkelte kategori. Vores buyingteam brænder for mode, skønhed og lækkert design, og er altid på udkig efter nye muligheder for at udvikle på vores sortiment, og som Retail Merchandiser er du en vigtig sparringspartner i den proces.

Procesoptimering og godt købmandskab

Som Retail Merchandiser har du ansvaret for at udarbejde de analyser og forecasts, som vores indkøbere bruger i deres forhandlinger og daglige opfølgning. Du vil derfor i det daglige fungere som sparringspartner for én eller flere indkøbere samt den ansvarlige Category Manager, og skal bidrage til at sikre den bedst mulige forretning for Magasin og vores 20 mio. årlige besøgende.

De primære arbejdsopgaver for en Retail Merchandiser hos Magasin er derfor koncentreret omkring følgende:

  • Lager- samt salgsanalyser af brands og produkter
  • Udarbejdelse af budgetter og indkøbsplaner
  • Udarbejdelse af anbefalinger på baggrund af analyser og forecasts

Du vil som Retail Merchandiser blive en del af et team hvor høje ambitioner, en forkærlighed for lækkert design og fokus på godt købmandskab går hånd i hånd. Du vil få en bred kontaktflade, både til vores forskellige huse og til vores andre backofficefunktioner, herunder marketing og business controlling.

Skal du med på holdet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende stilling med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi har en god tradition for intern karriereudvikling for vores medarbejdere, og søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være ”House of most wanted brands” med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands.

Vi søger en Retail Merchandiser med følgende baggrund:

  • Erfaring med analysearbejde og Excel, enten fra studiejob eller fra dit studie
  • Kendskab til retail eller FMCG
  • Interesse for procesoptimering samt videreformidling af analyser

Som Retail Merchandiser bliver du en del af Magasins Merchandiser team i vores indkøbsafdeling. Du kan i Magasin forvente et job med meget ansvar, mulighed for at komme med gode idéer til udvikling af området samt gode karrieremuligheder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores udvalg, så det understøtter Magasins brand og de forventninger vores kunder har, og glæder os til at få nye kolleger med på holdet.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning snarest muligt.

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Arbejdssted:
Kgs. Nytorv