Studentermedhjælper til Supply Chain Management

 
 
 

Magasin søger en studentermedhjælper til vores Supply Chain afdeling, hvor vi er ansvarlige for den systemiske og tekniske integration med leverandører samt varernes vej til salgsgulvet i både fysiske forretninger samt online. Vi søger løbende at optimere på vores processer, for at sikre Magasin den mest optimale håndtering af varer, til gavn for vores 20 mio. årligt besøgende kunder.

Arbejdsopgaverne og indholdet i hverdagen vil løbende udvikle sig, som dine kompetencer øges, men vil, ud over en masse ad hoc opgaver, omfatte følgende opgaver:

  • Tæt dialog med leverandører, lokale varemodtagelser, Onlineshop samt andre interessenter.
  • Kampagne-, Ordre- levering- og fakturastyring
  • Fokus og opfølgning på leverandørers performance og kvalitetsudfordringer.
  • Systemisk og Teknisk integration af leverandører
  • Deltagelse på team- samt partnermøder
  • Div ad hoc opgaver

Du vil som studentermedhjælper få indblik i et team hvor høje ambitioner, en forkærlighed for lækkert design og fokus på godt købmandskab går hånd i hånd. Du kan derfor forvente et job med meget ansvar samt mulighed for at komme med gode idéer til udvikling af området. Arbejdstiden er omkring 22 timer om ugen, typisk fordelt på tre hverdage, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dine eksamensperioder. Jobbet er med opstart hurtigst muligt og frem til 1/9-2018 med evt. mulighed for forlængelse.

I Magasin får du en spændende og udfordrende stilling med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi har en god tradition for intern karriereudvikling for vores medarbejdere, og søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være ”House of most loved brands” med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands.

Vi søger en studentermedhjælper, som drømmer om en karriere indenfor supply chain management, med følgende baggrund:

  • Under uddannelse indenfor supply chain management
  • Erfaren bruger af Officepakken, især Excel
  • Gode sprogkundskaber på dansk og engelsk
  • Erfaring fra en retail organisation

Du bliver en del af et supply chain-team under vores indkøbsafdeling, med stor erfaring fra retailbranchen og en fælles interesse for at skabe det bedste udvalg, hver sæson. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores processer, så de understøtter Magasins brand og de forventninger vores kunder har, og glæder os til at få en ny kollega med på holdet.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Deltid
 
Jobtype:
Tidsbegrænset
 
Arbejdssted:
Kgs. Nytorv