Sales Adviser Clinique

 
 
 

Vil du med på Magasins team af professionelle købmænd, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Sales Adviser for Clinique helt sikkert noget for dig!

Clinique blev introduceret på markedet i 1968 med hudpleje- og makeupprodukter, der alle er allergitestede og 100% uparfumerede. Cliniques produkter er skræddersyet til de individuelle hudtyper og behov. Produkterne er baseret på Cliniques førende hudlægers forskning og erfaring. Cliniques hjørnesten er 3-Trinshudplejesystemet: Rens, eksfoliér, fugt.

Vi søger én person som udviser et højt niveau af service og sætter kunden i centrum igennem et bredt og fagligt produktkendskab.

Stillingen er 20 timer ugentlig.

Praktikken:
Dine primære opgaver vil være salg og service samt at sikre, at vore mange kunder får en unik shopping oplevelse selvom det går i et højt tempo.

Dig:
Vi forventer, at du som Sales Adviser brænder for at sælge, har en god energi og yder en første klasses service. Derudover bestrider du en række personlige kvalifikationer:

  • Du er en smilende, udadvendt og servicemindet person af natur.
  • Du har evnen til at leve dig ind i kundernes behov og kan herigennem vejlede og inspirere dem til deres valg.
  • Du er nytænkende, selvstændig og tager initiativ til salgsfremmende tiltag i afdelingen, der kan bidrage til indtjening og kundetilfredshed.
  • Du er et konkurrencemenneske, som arbejder professionelt og går efter målet.
  • Du ser muligheder frem for begrænsninger og trives med at have flere bolde i luften på én gang.
  • Du har fingeren på pulsen og ved, hvilke trends, der er oppe i tiden.
  • Du er positiv af sind, har humor, og så er du selvfølgelig en god kollega.

Din baggrund:
Du arbejder måske i dag som Materialist eller lignede - med erfaring inden for de kendte brands og har et par års erfaring herfra, både med make-up og skincare. Nu vil du gerne afprøve dine salgsevner i et spændende og dynamisk stormagasin som Magasin.

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Deltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Kgs. Nytorv