Sales Advisers Beauty

 
 
 

Elsker du Magasin, makeup og hudpleje? Så er det dig, vi søger til Beauty-universet.

Du får nu en unik mulighed for at være med fra start, når Magasin i 2018 igen skal give Aalborgs kunder en shoppeoplevelse udover det forventede.

Magasin kommer til Aalborg og åbner dermed forretning nummer 7. Vi glæder os helt vildt til at slå dørene op til et inspirerende shoppeunivers af internationale brands, et væld af servicekoncepter og fantastiske medarbejdere, som hver dag vil give vores kunder mere end forventet.

Vi søger

Vi søger både fuldtids- og deltids Sales Advisers samt fleksible Assistancer til vores inspirerende Beauty-univers. Vi søger Sales Advisers med erfaring indenfor enten dufte, makeup eller hudpleje. Derudover søger vi fagpersonale med uddannelse som Kosmetiker eller Kosmetolog.

Universet dufter af de nyeste parfumer og stråler med de nyeste farver og tendenser fra makeup-verdenen.  Du vil få stort kendskab til salg af internationale brands som Christian Dior, MAC Cosmetics, Clinique og Estée Lauder.

Du har…

  • en stor interesse i makeup og hudpleje og elsker at inspirere kunderne til de bedste køb, så de kommer igen efter flere oplevelser.
  • stor passion for at forkæle kunderne og give dem en service udover det forventede.
  • et stort overblik og er på forkant med tendenser og nyeste trends inden for makeup og hudpleje.  
  • evnen til at trives i en afdeling med højt tempo og samtidig bevare overblikket i alle situationer.
  • fokus på at opnå resultater gennem aktiviteter, salg og ekstraordinære kundeoplevelser, som skaber glade og tilfredse kunder, som kommer igen.
  • erfaring med salg af enten dufte, makeup eller hudpleje. Du er muligvis uddannet Kosmetiker eller Kosmetolog.

Du får…

  • et spændende og ansvarsfyldt job i en fremdriftig virksomhed.
  • sparring og udvikling i samarbejde med din Shop Manager
  • gode karriere- og udviklingsmuligheder med løbende træning
  • en alsidig og dynamisk hverdag med mange gode og kompetente kolleger, hvor ikke to dage er ens

 

Hvis du drømmer om at være en del af Beauty-universet i Magasin Aalborg, så kan du nu ansøge og sende os dit CV, hvor du skriver om dine karriereønsker i Magasin. Vi søger medarbejdere til både fuldtid-og deltidsstillinger. Vi sender måske allerede et video-link til dig i marts eller april.

Har du tidligere ansøgt på vores annonce til Magasin Aalborg men ønsker specifikt at søge denne stilling, så anbefaler vi at dig at sende en ansøgning til denne stilling også, hvor du logger ind på din eksisterende Magasin-profil.  

Har du spørgsmål, kan du sende en mail til hr@magasin.dk

Vi ser meget frem til at høre fra vores mulige fremtidige kolleger!

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Nordjylland
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Aalborg