Sales Advisers Kids

 
 
 

Elsker du Magasin, kundeservice og cool børnetøj? Så er det dig, vi søger til Kids-universet.

Du får nu en unik mulighed for at være med fra start, når Magasin i 2018 igen skal give Aalborgs kunder en shoppeoplevelse udover det forventede.

Magasin kommer til Aalborg og åbner dermed forretning nummer 7. Vi glæder os helt vildt til at slå dørene op til et inspirerende shoppeunivers af internationale brands, et væld af servicekoncepter og fantastiske medarbejdere, som hver dag vil give vores kunder mere end forventet.

Vi søger

Vi søger både Sales Advisers til fuldtid og deltid samt fleksible Assistancer til vores eventyrlige Kids-univers. Universet er en multibrandafdeling med både danske og internationale lækre brands til de små. Der vil være tøj både til de helt små og op til teenagers. Til afdelingen søger vi medarbejdere, der skaber glæde og smil blandt vores mange kunder, og som besidder et helt særligt talent for at skabe den personlige kontakt.

Du har…

  • det høje serviceniveau, der gør det ekstra overskueligt for familien at handle børnetøj i Magasin
  • stor motivation til at arbejde i øjenhøjde med de yngste kunder og give både dem og forældrene en oplevelse udover det forventede
  • et stort overblik og er på forkant med tendenser og nye trends inden for Kids-universet. Du trives med et højt tempo og kan bevare overblikket i alle situationer                                                                                                                                        

Du får…

  • et spændende og ansvarsfyldt job i en fremdriftig virksomhed.
  • mulighed for at give Magasins kunder en shoppeoplevelse udover det forventede
  • sparring og udvikling i samarbejde med din Shop Manager
  • gode karriere- og udviklingsmuligheder med løbende træning
  • en alsidig og dynamisk hverdag med mange gode og kompetente kolleger, hvor ikke to dage er ens

Hvis du drømmer om at være en del af Kids-universet i Magasin Aalborg, så kan du nu ansøge og sende os dit CV, hvor du skriver om dine karriereønsker i Magasin. Vi søger medarbejdere til både fuldtid-og deltidsstillinger. Vi sender måske allerede et video-link til dig i marts eller april.

Har du tidligere ansøgt på vores annonce til Magasin Aalborg, vil vi anbefale dig at sende en ansøgning til denne stilling også, hvor du logger ind på din eksisterende Magasin-profil.

Har du spørgsmål, kan du sende en mail til hr@magasin.dk

Vi ser meget frem til at høre fra vores mulige fremtidige kolleger!

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Nordjylland
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Aalborg