Sales Advisers Home

 
 
 

Erlsker du Magasin, livsstil og boligtilbehør? Så er det dig, vi søger til Home-universet.  

Du får nu en unik mulighed for at være med fra start, når Magasin i 2018 igen skal give Aalborgs kunder en shoppeoplevelse udover det forventede.

Magasin kommer til Aalborg og åbner dermed forretning nummer 7. Vi glæder os helt vildt til at slå dørene op til et inspirerende shoppeunivers af danske og internationale brands, et væld af servicekoncepter og fantastiske medarbejdere, som hver dag vil give vores kunder mere end forventet.

Vi søger både fuldtids- og deltids Sales Advisers samt fleksible Assistancer til vores inspirerende Home-afdeling. Universet er en multibrandafdeling med lækkert og inspirerende boligtilbehør, der passer ind i alle moderne hjem. Afdelingen består af alt fra klassiske designs til nye sjove og skæve boligprodukter i flotte farver.  Du får en bred berøringsflade med både danske og internationale produkter som fx Hay, George Jensen, Royal Copenhagen og VIPP.

Du har…

 • motivationen til at fortælle vores kunder de inspirerende historier bag hvert enkelt boligprodukt
 • lysten til at inspirere kunderne med visuelle detaljer i forlængelse af Magasins visuelle guidelines.
 • har stor passion for, hvad der rører sig inden for livsstil og boligmode.
 • et stort overblik og elsker at yde en førsteklasses service, også når det går stærkt
 • fokus på at opnå resultater gennem aktiviteter, salg og ekstraordinære kundeoplevelser, som skaber glade og tilfredse kunder, som kommer igen.
                                                                                                                           

Du får…

 • et spændende og ansvarsfyldt job i en fremdriftig virksomhed.
 • personlig sparring og udvikling i samarbejde med din Shop Manager
 • gode karriere- og udviklingsmuligheder med løbende træning
 • en alsidig og dynamisk hverdag med mange gode og kompetente kolleger, hvor ikke to dage er ens

Hvis du drømmer om at være en del af Home-universet i Magasin Aalborg, så kan du nu ansøge og sende os dit CV, hvor du skriver om dine karriereønsker i Magasin. Vi søger medarbejdere til både fuldtid-og deltidsstillinger. Vi sender dig måske allerede et video-link i marts eller april.

Har du tidligere ansøgt på vores annonce til Magasin Aalborg, men ønsker specifikt at søge denne stilling også, så anbefaler vi dig at sende en ansøgning til denne stilling, hvor du logger ind på din eksisterende Magasin-profil.

Har du spørgsmål, kan du sende en mail til hr@magasin.dk

Vi ser meget frem til at høre fra vores mulige fremtidige kolleger!

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Nordjylland
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Aalborg