Shop Manager Men's Shoes

 
 
 

Drømmer du om at blive leder i Magasin og elsker du sko-universet?

Netop nu søger vi en motiverende Shop Manager til vores Men's shoes afdeling i Magasin på Kongens Nytorv. Du vil få ansvaret for 8 medarbejdere i afdelingen, hvoraf 3 er på fuldtid.

Din arbejdsdag

Som Shop Manager i Magasin har du helt styr på din egen afdeling, og du har derfor afgørende indflydelse på drift og resultat. Du får det fulde ansvar for salgstal, budget, lager, rapportering og personale, herunder at udvikle og træne dine medarbejdere.

Området Men's shoes har udpræget fokus på det visuelle udtryk, og det betyder, at du kommer til at arbejde efter koncepter og guidelines.

Afdelingen består af lækre brands som Adidas, Pantofola, Paul Smith, Royal Repupliq, Shoe The Bear, Puma og mange flere!

Du refererer til Sales Manageren for det pågældende område og får en plads i en kompetent mellemledergruppe bestående af 21 andre Shop Managere, som du kan sparre med.

I dit daglige arbejde bliver du bakket op af interne professionelle samarbejdspartnere, bl.a. Indkøb, VM Retail, HR og Marketing.

Som Shop Manager i denne afdeling har du sammen med dit team stor fokus på salg af sko, samt at give kunderne en shoppeoplevelse, der er mere end det, som kunderne forventer.

Dine kvalifikationer

  • Du har erfaring inden for sko-branchen.
  • Du er supersælger samtidig med at du er god leder
  • Du har et stort overblik og er konstant på forkant med nye tendenser inden for Herresko.
  • Du ved, hvad kunderne vil have, og skaber resultater igennem dine medarbejdere.
  • Du trives med et højt tempo og sikrer dig samtidig, at dine medarbejdere kan følge med, så I sammen yder branchens bedste service.
  • Du har minimum 2 års ledererfaring og evne og lyst til at motivere og tage ansvar for målrettet medarbejderudvikling.
  • Hvis du ikke kan lide at udvikle medarbejdere med alt, hvad det kræver, så er jobbet ikke noget for dig.
  • Vi forventer, at du har en solid forretningsforståelse og er vant til at arbejde med daglig målstyring og visuelle koncepter.
  • Lige så vigtigt er det, at du har et indgående kendskab til detailhandlen og kan dokumentere gode resultater.

Vi glæder os til at få en ny Shop Manager med på holdet i Magasin på Kongens Nytorv.

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Kongens Nytorv