Grafiker

 
 
 

Er du skarp på digital såvel som print og elsker du at have mange bolde i luften?

Vi arbejder som et lille inhouse reklamebureau, der varetager mange af Magasin’s markedsføringsopgaver –alt lige fra outdoor, instore, magasiner, annoncer, online, SoMe, nyhedsmails, samt store kampagner og eksekvering af disse.

Skal du være en del af teamet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi er kendt for intern karriereudvikling af vores medarbejdere, og søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være ”House of most loved brands” med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands.

Som grafiker i Magasin marketing er du en meget vigtig brik i vores konstante udvikling af diverse markedsføringskampagner. Du vil blive en del af et spændende og hektisk miljø hvor mode, livsstil og design går hånd i hånd med godt købmandskab. Vi er pt. 18 personer i afdelingen.

Vi søger en ny kollega hvis hovedfokus vil være på rentegning og færdiggørelse af grafisk materiale: 

  • Færdiggørelse/rentegning af kampagner og elementer 
  • Færdiggørelse/rentegning af instore materiale så det lever op til Magasins DNA og kunde profil
  • Overholdelse af vores løbende deadlines via vores interne grafiker kalender

Vi er en del af marketingafdelingen og har kontor i Magasin på Kongens Nytorv, hvor vi sidder sammen med alle vores nærmeste samarbejdspartnere.

Stærkt design og godt købmandskab

Som grafiker i Magasins marketingteam tilbydes du en inspirerende, udviklende og ansvarsfuld stilling. Det forventes at du har et godt kendskab til forskellige grafiske værktøjer - og har interesse i at opsøge og afprøve nye måder at løse opgaverne på. Organisatorisk vil du referere til marketingchefen.

Vi søger en ny kollega med følgende baggrund:

  • Gerne uddannet mediegrafiker, multimediedeisgner eller tilsvarende udd.
  • Detalje- og kvalitetsorienteret
  • Trives godt i et hektisk miljø med mange daglige deadlines
  • Nogle års erfaring fra tidligere stillinger – på bureau eller inhouse
  • Du er superbruger af Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator (PC).
  • Kendskab til After effects, Animate, Premiere pro er et plus.

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt og vedhæft gerne en PDF med et par grafiske eksempler på tidligere opgaver, som du er særligt stolt af. 

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Arbejdssted:
Magasin, Kgs. Nytorv