Sales Adviser Womens Fashion

 
 
 

Vi søger en topprofessionel Sales Adviser, som går målrettet efter at blive årets sælger.

Din arbejdsdag

Som Sales Adviser arbejder du primært med salg af mærker som Rabens, Maison, Six ames, AJ11 m.fl. Du får ansvaret for disse mærker herunder VM, leverandørkontakt, varehåndtering/bestilling m.m. Du kommer til at indgå i et team på cirka 5 fuldtidsmedarbejdere, hvor der er fokus på samarbejde og dynamik.

Der er rig mulighed for at sætte dit præg på afdelingen, og dagen igennem sørger du for, at alle varer er præsenteret skarpt og indbydende. Det indebærer, at du skal inspirere kunderne, præsentere nye varer og fremhæve de gode tilbud – alt sammen på en måde så kunderne kan mærke, at du vil gøre alt for dem. På den måde giver du kunderne lidt mere, end de forventer. 

Stillingen er 37 timer om ugen.

Vores Sales Adviser

Hvis du kunne tænke dig at blive Sales Adviser i Magasin, har du allerede sat dig et ambitiøst mål for, hvor meget du vil sælge på en dag. Du glæder dig til at klæde din kunde på fra top til tå og har masser af idéer til, hvilket tilbehør der sidder lige i skabet.

Du har styr på din omsætning og synes, det er oplagt at gå efter titlen som årets sælger. Du ved, hvad det kræver at nå dertil: mange timer på salgsgulvet, forbilledlig service og en udpræget sans for det gode købmandsskab. Det formår du at levere, samtidig med at du er afdelingens bedste kollega. 

Du faguddannet inden for fashion branchen og har erfaring inden for de kendte brands. Nu vil du gerne afprøve dine salgsevner i et spændende og dynamisk stormagasin som Magasin.

Vi glæder os meget til at høre fra dig

 

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Kgs. Nytorv