Sales Adviser Kids

 
 
 

Vi søger en fantastisk Sales Adviser til vores magiske børneunivers i Magasin i Odense

Som Sales Adviser i børneuniverset bliver du en del af et team på 15 medarbejdere, der alle arbejder med salg af cool brands til børn og unge.

Kan du give fede oplevelser?

Din primære opgave bliver at invitere vores mange kunder ind i børneuniverset, hvor du giver dem en eventyrlig shoppeoplevelse lidt udover det de forventer. Dette indebærer salg og kundeservice af kunder i alle aldre.

Afdelingen består af lækre brands som Wheat, Mini a Ture, Bakito, Marmar og flere andre!

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.

Vores nye kollega:

Vi forventer, at du selvfølgelig elsker at sælge, og har et lækkert drive. Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du er en smilende, udadvendt og super servicemindet.

  • Du har evnen til at leve dig ind i kundernes behov og kan herigennem vejlede og inspirere dem til deres valg.

  • Du er nytænkende, selvstændig og tager initiativ til salgsfremmende tiltag i afdelingen, der kan bidrage til indtjening og kundetilfredshed.

  • Du er positiv af sind, har humor, og så er du selvfølgelig en god kollega.

Vi glæder os helt vildt til at få en ny kollega med på holdet i Magasin

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Syddanmark
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Odense